![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
eskiden irc'de botları gezdirirdik, halen kullananlar var sanırım bu yöntemi. bir de iyi bir link değişimi iyi hit getirir. haber listesi oluşturup, bunlara düzenli mail göndermek sitenizin unutulmamasını sağlar (hele bir de alt kısma site linkinizi koyarsanız tıklamadan duramaz kimse
)
|
Google Adwords
Adsense'den kazandıklarınızı biraz oraya verin derim
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
soru ziyaretçi sitede nasıl kalır değil siteye nasıl gelir
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Herkes şu soruyu kendine sorarsa sanırım cevap bulunur;
"Ben ziyaretçi olsam, yaptığım siteye bir kez daha gelirmiyim" Cevap basit. Bol içerikli (Tek konulu ) güncel bir site her zaman kazanır. Önemli olan gelenlerin ayaklarını alıştırmak. Gelenler tekrar gelirse işler büyür... Geçen gün bir bayan geldi msn ye. slm dedi siteniz güzel olmuş. saol falandan sonra şu soruyu sordum; Sitemi nereden duydunuz? Dedi ki dershanedeki bir bilgisayarın duvar kağıdında sitenizin ismi yazıyordu girip meraktan baktım.çok begendim artık hep girecegim dedi
|
|
||||
|
Bir kaç sitemin sayacını inceledim. Gelen hitleri yazayım, belki birilerine yararı olur:
- Bazı tavsiye siteleri var (tavsiyem.net gibi) - Yahoo gruplardan hit geliyor (Faydalı siteler grubu gibi www.egruplar.com/faydali-siteler.htm) - Normal hayatta tanıdığım arkadaşlar geliyor ![]() - Autohit/ manuelhit sitelerinde kalan kredilerimi boşa gitmesin diye kullandım ama ona hit denir mi bilmiyorum. Boş ziyaretçi, ne reklama tıklar, ne mail atar. - Bazı siteler sitemdeki bilgileri kaynak göstererek kullanıyorlar. Onlardan hit geliyor. - Sevdiğim bir site, ana sayfamı frame içinde kullanmak için izin istemişti. İyi hit gönderiyor. - Bir sitede günün sitesi olduğumda bir günlük fazla hit almıştım (geçici tanıtım yöntemi) - Kişisel blogumdan ve diğer sitelerimden hit geliyor. Sanırım bunlar var aklıma gelen. Onun dışında bildiğiniz arama motorları ve toplistler. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|