![]() |
|
||||
|
mp3 listesi projesi için mp3 siteleri aranmaktadır. şimdilik belirlediğim kriterler şu olacak:
- hostingi hızlı olacak - çat çut kapanmayacak benim sitemden, sizin sitenizin mp3 yükleme sayfasına yönlendireceğim. yani sizin sayfa gösteriminize olumlu katkı yapacak. insanlar sonradan sitenizi beğenirse zaten benim siteme girmez, sizin sitenize girer ![]() mail ya da buraya yazarak sorularınızı sorabilirsiniz. teşekkürler.
|
sitenin hiti hazır gibi zaten, adult siteden ve malum siteden beslenecek site yani o konuda problem olacağını zannetmiyorum
|
özel sayfa değil. siz birşey yapmayacaksınız. sadece benim siteme link vereceksiniz o kadar. ben sizin şarkı yükleme sayfanıza link vereceğim. farzedelimki www.hitmp3tr.com ile anlaştım. o bana link verecek sitesinden. ben de onun sitesindeki şarkılara link vereceğim. mesela ata demirer çizdim mp3 ü için benim sitemde olacak link http://www.hitmp3tr.com/indir.asp?id=1382 şeklinde olacak. yani yükleme sayfasında. başka öneriniz varsa o da olabilir, bu fikir daha geceden beri düşünülmekte çok eksikleri olabilir ve sanıyorum ki var :P
|
ploop cevap@hotmail.com msn adresine gelirsen detayları görüşebiliriz..
themp3king.com sanırım bilirsin hız ve sağlamlığını ona göre görüşebiliriz |
|
||||
|
msn'i açınca eklerim TIP. 123mp3 google, yahoo, adult site.. zaten mp3 sitesi sahibi arkadaşların bir kaybı olmayacak sanırım yani günde fazladan 100 kişi gelse kardır, ki fazlası gelir bana göre. ama hedefi google indexledikten sonra belirleyeceğim
| Stil | |
|
|