![]() |
|
||||
|
arkadaşlar sitenin açılmama kaynağının kodlar mı, hosting mi olduğunu anlamanın kesin bir yolu yok mudur acaba?
|
|
||||
|
Servera ping çekersin, cevap veriyorsa hayatta demektir. Ama pinge cevap veren her server da düzenli çalışıyor anlamına gelmez.
|
pingde sorun yok..
peki acces dosyası açıyor ama kapamıyor, mdb de ldb dosyaları açıyor, onları da silemiyorum. dolayısıyla site açılmıyor. bunun sebebi hosting midir? |
|
||||
|
Bunun nedeni sadece hosttur diyemeyiz. Bu mdb dosyasına çok fazla erişim yapılmasından, çok fazla update, insert yapılmasından kaynaklanıyor. Access veritabanının en büyük dezavantajıda bu. En iyi yapacağın şey kullandığın veritabanını değiştirmek. Mysql ya da mssql kullan. Bu kilitlenme tabiki hosttan da kaynaklanıyor fakat başka hosta geçsen de ileride veritabanına erişimin artma olasılığı olduğundan yine bu tür hatalarla karşılaşacaksın.
Konu cpa tarafından (2005-03-29 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
sanırım bu deliste ve bu sorunda gece 12 de hitler 0 lanırken oluyo
![]() dostum deliste ile uğraşılmaz bahsettiğin sorunun çözümüde yok. yani var mssql ye geç dicem ama uğraşma git akreplistle konuş al toplisti parayla. almayacaksanda hiç uğraşma sana samimi tavsiyelerimdir bunlar. host firmasının hiçbir suçu yok. o düzeltsede tekrarlanır bu durum. eğer her gece uğraşırım diyosan. sitede ldb dosyaları çıkınca ve site kilitlenince aşağıdaki işlemi yap. 2 adet .txt dosyası var. bunların adını değiştir. sitende defaulta gir ve siten hata versin. sonra düzelt siten açılmış olur. ilkel ama ben böyle çözüyodum eskiden![]() |
|
||||
|
teşekkür ederim ilginize.
sitem hacklendiğinden dolayı açılmıyormuş arkadaşlar. maalesef kimse farkedemedi bunu.. bir de hostingden olduk arada.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|