![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
extrem tracking ve netstad basicin servislerini kullandım...
sanırım extreme tracking detay yönünden daha iyi fakat anlık güncellemiyor. bu gün saat akşam 20:00 de total i 5.000 gösteriyor, ertesi gün ise 7.000 gibi tam güncelleme ertesi gün oluyor (zaman ayarlarını doğru yaptıgıma da eminim) netstad basic ise tuhaf bir şekilde extreme tracking e göre daha fazla sayıyor, anında güncellemiyor, detayı pek iyi değil. Peki siz Hangi sayaç servisini kullanıyorsunuz ? |
|
||||
|
Ben extreme tracking kullanıyorum ama Sitemeter da tavsiye edebilirim. http://www.sitemeter.com
Ancak formu dikkatli doldurun da son anda yine ücretli bölüme atlamayın. Sitenize reklamsız txt sayaç veya küçük bir banner koyma seçeneği var. Günlük, haftalık, aylık, yıllık grafiği var.
|
bence bunlarla ugrasmak yerine genelde cogu hosting firmasının sagladıgı (kendiniz de kurabilirsiniz) awstats ı kullanın gayet tatminkar.
veya milyon tane detaylı istatistik scripti var hotscripts vb. sitelerde arastırın derim. benim tavsiyem cnstats, ucretli ama cok iyi, php ile yazılmıs, her dosyanınıza cnstats'in harici bir dosyasını include ediyosunuz. |
|
|||
|
ben kesinlikle www.metasun.com derim
| Stil | |
|
|