![]() |
|
||||
|
Alıntı:
|
arkadaşlar,
benden herkese bir tavsiye, eğerki ev kullanıcısı iseniz mutlaka ve mutlaka bilgisayarınızda bir firewall bulunsun. (tavsiyem: zone alarm) trojan yeseniz bile, bağlantı kurmaya çalıştığında firewall size soracaktır bağlantı kurması onaylansın mı diye, bilmediğiniz, size garip gelen şeylere blok koyarak bu tür sorunlardan kolayca kullanabilirsiniz. gerçi en temizi temkinli olup trojan yememek ama, firewall olayıda aklınızda bulunsun hani ![]() |
|
||||
|
sitemde acık felan yok bulabilecek var buyursun gelsin tum sitelerimi yazayım acık bulsunlar bu yapılan adilik trojan veya her ne haltsa bana bir site aracılıgı ile bulasmıs olmalı ben anlamadan yoksa imkansız belki sizin de sifreler vardır ellerinde kim bilir ?
|
kardeş gecmiş olsun
callous bu forumlara takılıpta firewallsiz internete cıkıcak salak yoktur artik firewallarda kırılabiliyor sanırım ne yaparsan yap hep bir acık kalır
|
aynı şeyler bugun benimde başıma geldi. benim pcyede birisi keylogger atmış, iş yerindeyken tel geldi şifrelerin kırılmış diye, yani işi fln bırakdım eve geldim şifrelri değişdirmeye başlaıdm sonra farkettim abuk sapuk bişey çalışıyor arka planda nerde e yazarsam ordada çıkıyor fln.. hemen anladım koşa koşa gittim internet cafeye bütün passları tekrar değişdin.. pcyede formatı çaktım..herşeyi geri alabildim ancak bazı verileri silmiş şerefsiz, onun içinde hala hosting şirketiyle görüşüyorum yedekleri varmı diye... herneyse ben her gece sabhlayıp emek veridiğim bişeyi bu şekilde yapmaları acaip canımı yaktı ki yapanıda biliyorum telinide buldum.. bazı şeyleri çok ciddiye alırım. ve kin tutarım... şöle yapcam böle yapcam demiyorum ama yapan kişiyle illaki bigün tekrar karşılaşcam.. bunu buraya niye yazdım bi nevi rahatlama
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|