![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
![]() Arkadaşlar türk host firmaları hem hileli yalanla iş yapıyorlar hem pahalı satıyorlar çıldırdım 1 sene oldu hala sitelerimi adam gibi açamadım gitti yok trafic yok sınır deli oldum ve ödediğim miktar akıl karı değil neyse aşadağıki fiyatları karşılaştırın daha iyi anlarsınız.. amacım türk host firmalarını sıkıştırmak arkadaşlar belki bende bir imageshacks yada youtueb sitesi açardım şimdiye kadar belki bizim türkiyedende çıkardı dev siteler ama hostçular bizi köşeye sıkıştırmış hiç haberimiz yok yeni hostumu alana kadar farkedemedim bunu dünyanın en büyük host firmasıdır diye düşünüyorum www.godaddy.com firmasından aldım hostu inşallah en kısa zamanda youtube gibi kadar olmasa bir video sitem geliyor imageshack kadar olmasada bir resim sitem geliyor sizde resti çekin artık türk host firmalarına pahalı satıyorlar bari yalan söylemeseler hile yapmasalar bakın size markum.net in bana attığı kazığa Alıntı:
godaddy.com fiyatları web alanı : 300 gb trafic limiti : 3000 gb sınırsız domain barındırma sınırsız subdomain sınırsız mail 50 MySQL Databases kullanma hakkı Fiyatı : Aylık 15 $ ---------------------------------------- markum.net fiyatları Web Alanı: 1 GB Mail Adedi: 20 Adet Aylık Trafik: 12 GB Alt Domain: 4 Adet MySQL DB: 1 Adet Fiyatı yıllık : 40 $ ------------------------------------------ natro.com fiyatları 3000 Mb Web Alanı 10.000 Mb (10 Gb) Aylık Trafik 150 Adet E-Posta diğer özellikler markum.net le aynı Fiyatı Yıllık : 52 $ ------------------------------------------- host yazınca çıkan ilk türk sitenin fiyatları 3000 MB Alan 30 GB Band Genişliği 999 Adet EMail Hesabı 100 Adet Subdomain 100 Adet Yönlendirme ASP, ASP.NET 3.5, PHP Yllık Fiyatı : 300 $ ------------------------------------------- Buda kendi yaşadığım şehirdeki bir host firması fiyatları 6000 MB alan 60000 MB trafic diğer özellikler sınırsız Yıllık Fiyatı : 500 ytl Bu bilgiyi heryere ekleyin arkadaşalr burunları sütsün biraz inşallah yakında godaddy.com türkiyenin ilk imageshacks sitesini açacağım sonrada dünyanın en büyük islami site projem gerçekleşecek inşallah,,sizlerde sınırlamayın kendinizi bastırın
|
|
||||
|
Boşuna dememişler para parayı çeker diye
ve artı Eskiden "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" derlerdi. Şimdi "dost arar isen dön mevlaya" oldu; Allah'tan başka sığınacak kimsemiz yok. Konuya gelince, evet pahalıyız ve kazıkçıyız; Türkiye şartları pahalı, hem de çok pahalı. Ve son olarak bizi kötülemen sana bir şey kazandırmaz, senin zararına. Ve sen gidip godaddy, hede hödöye verirsen paranı; emin ol o paranın 1 kuruşu sana dönmez, dönse de 2 katını zarar olarak ödersin. Forumda, sen hiç isimtescil'de yada markum'da domaini nasıl transfer ederim yada nasıl dns ayarlarım, host düzenlerim diye soran gördün mü? Peki ya godaddy için yardım isteyen gördün mü? Demekki; bizim teknik destek sağlam, onların dandik. Konu bilgi tarafından (2008-08-06 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Size hiç katılmıyorum.
1.si Bu piyasada bir çok dolandırıcı, çoluk çocuk iş yapmaktadır. Eğer onlardan hosting hizmeti alırsanız hata yaparsınız. İşini çok güzel yapan o kadar çok firma veya kişi var ki, yeterki doğru yeri bulun. 2.si aylık 15$ vs... gibi fiyatlar ile ile alabileceğiniz hosting paketleri ile yapabileceğiniz sitenin ölçütleri mutlaka sınırlıdır. Bu paketler ile youtube, imageshack gibi popüler bir zemine oturmuş siteler yaratmak ve bu paketler üzerinde bu siteleri tutmanız kesinlikle mümkün değildir. Daha açık yazmak gerekirse bu tarz bir site oluşturmak için belli yatırımlar içine girmelisiniz... Bunlar hosting firmalarından paketler alarak sağlamanız mümkün değildir. En kısa şekilde özeti Angelo arkadaşımız vermiş zaten...
Yeni !!! Link değişimi yapmadan önce mutlaka okuyunuz Gelecek, yine gelecek ve gidecek. Bir yerlerde hergün, bir daha yanmamak üzere ışıklar sönüyor ! Bilen Bilmeyene Daima Borçludur ! Konu yagmayok tarafından (2008-08-06 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/102206-turk-host-firmalarini-protesto.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| markum.net'e dikkat edin | This thread | Refback | 2008-10-27 09:15 | |
| markum.net'e dikkat edin | This thread | Refback | 2008-10-14 10:26 | |