![]() |
|
|||||||
| Webmaster Genel Konular Webmaster Genel Konular |
| Anketimiz: En iyi Webmaster Sitesi | |||
| Zone |
|
2 | 7,14% |
| İyinet |
|
19 | 67,86% |
| wordpress-tr |
|
2 | 7,14% |
| r10 |
|
5 | 17,86% |
| vbturkiye.org |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 28. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
tivanında dediği gibi iyinet foruma yakışmıyor wpturkiye, konunun kapatılması en uygunu.
|
Arkadaşlar aşın artık bu eski iyinet ruhunu yok burası şöyle elit yok buraya şu yakışmıyor yok burada şu konuşulmaz, esir kampı değil burası webmaster platformu ve bende insanların webmaster platformları hakkındaki fikirlerini alıyorum, konu iyinete yakışmıyo derken konu sahibinide yakışıksız konu açmakla itham ediyorsunuz ben bu ithamı kabul etmiyorum webmaster platformunda böyle bir konuda açamıyacaksam Allah sonumuzu hayreylesin.
|
Estağfurullah sana karşı söylenmiş birşey değil.
Durum şu; şimdi polemikçiler gelecek, o oraya bir suçu bindirecek, diğeri geçmişte olan olayın birini ortaya sürecek, tartışmalar çıkacak, belkide kötü olacak insanlar. Çünkü bu tarz açılan konuların hepsinin akıbeti bu, gördük ve görüyoruz.. Oy kullanmıyorum, anketin bol oylu olması dileğiyle.
|
Yorum yapın tartışın şu siteyi kötüleyin vb. şeyler demiyorum 5 tane bilinen siteden sizce hangisi daha iyi diyorum, ilgili seçeneği işaretlemeniz yeterli, zaten 3-5 gün içinde sırlama belirlenir sonrada konu kitlenir.
|
Miller anketi forum yönetimi açsa gereksizliği konusunda sana katılırım ama anket bir üyenin kişisel merakı olduğu benim açımdan gerekli oy verenlerin bir çoğununda yukarıdaki sitelerde üyeliği bulunduğundan gerçekçi bir sonuç çıkacağına inanıyorum
ayrıca konuya gerizekalı diye tag ekleyen arkadaşıda almış olduğu aile terbiyesinden dolayı kutluyorum.
|
böyle anketler buraya gerçekten yakışmıyor.
illede cevapsa digitalpoint
|
Yakışmasa bile baya ilgi görmüş konu...
Konuyu Toplam 9 Üye okuyor. (9 Kayıtlı üye ve 0 Misafir) PcQoPaT, Angelo, Batux, Cagatay, Ehardwen, mathiaxbars, mehmet-ali, peep, tr.st
| 300 spartalı xnxx reci, gerizekalı, muhaa :D, senden çocuğum olsun istiyorum, webmaster |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|