![]() |
|
|
|||||||
| Web Tasarım - Grafik Web / Grafik Tasarım ile ilgili ayrıntılı bilgi,tasarim programlari hakkinda bilgiler , teknik detaylar vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba umarım bilen yada cvp veren biri olur. henüz acamiyim. fireworkste tasarım yapabiliyorum orta seviyede ve bunları slicelıyıp export ederek daha sora dreame aktarabiliorum fakat sayfalarımın çok fazla olduunu farkettim bu şekilde ilerlememem gerektigini düşünüorum ve dreamweaverda framelerle sayfada sabit kalması gereken yerler sabit kalcak ve bi kısımda hep tıklancak yazı deişcek şekilde yapılabiliormuş yalnız ben henüz çözemedim bu kısmı fireworkste export ettikten sora bunu dreamde nasıl ayarlıcam bi bilen yada anlayabilceim şekilde yardımcı olabilcek biri varmı acaba
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
dil olarak html mi kullanıyorsun?
eğer php kullanmıyorsan bence biran önce php öğrenmeye başla çünki bu konular php de senin için daha kolay olur örneğin kendine header.php(sitenin üst kısmı) ve footer.php(sitenin alt kısmı) adında 2 dosya yaparsın ardından index.php ni yaparsın ve şu şekilde include edersin header ve footer dosyanı her sayfana örnek index.php: include 'header.php' index sayfası içeriği buraya include 'footer.php' bu şekilde iframe teferruatı ile uğraşmaktanda kurtulursun ve bi dünya gereksiz iframe kodları ile sayfalarını doldurmaktanda.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|