![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum ve Ayarlar Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba arkadaşlar.benim internetteyiz.biz den yaklaşık 2-3 ay önce aldığım 3 tane info domain var.şu ana kadar bir sorun çıkmamıştı ancak bugün 3 domainimnde nslerinin değiştiğini gördüm benden habersiz.ns1.internetteyiz.com ve ns2.internetteyiz.com olarak değiştirilmiş. hemen giriş yapıp eski nslere yönlendirdim.ancak merak ettiğim başka arkadaşların başına böyle bişey geldimi?galiba bu forumda okumuştum daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaş olmuştu.şimdilik benim başka sorunum yok yani domainlerin kontrolünü yapabiliyorum ama yine böyle bir şey olur mu diye düşünüyorum... sizin yorumunuz nedir?
|||
|
1$ a domain veriyor. ilginç.
|
Dns değişikliğiyle ilgili internetteyiz.biz'in cevabı;
Kimden: destek@internetteyiz.com Merhabalar Öncelikle yaşanan teknik problem dolayısıyla özür dileriz. Problem, domain alt bayilerimizden birinin (surkent) sahte kredi kartı kullanarak yüklü miktarda domain alması üzerine, kendi hesaplarına yapılan bir müdaheleden kaynaklanmış ve sistem böyle bir teknik soruna neden olmuştur. Tekrar özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılar |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|