![]() |
|
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum ve Ayarlar Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Ben sana nasıl yaptığımı yazayım sende uygula.
Godaddy e gidiyoruz. My Acoount a tıklıyoruz. My Product ün altındaki Hosting e tıklıyoruz. Sonra hosting in karşısındaki manage accounta basıyoruz. AÇılan sayfada Your domains manage site domains'e tıklıyoruz yada settings ten domain mangement e. Açılan sayfada sağ üstteki add domains e tıklıyoruz. Açılan sayfada domain yazan yere domainimizi yazıyoruz Örn: iyinet.com Yanındaki folderada iyinet yazıyoruz. ve ok E basıyoruz. dnsleri yönlendirdiğin çalışmaya başlar. |
|
||||
|
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, bu adımların hepsini uyguladım yalnız şöyle bir durum ortaya çıktı.
Verdiğiniz örnekten yola çıkarsak adresi xxx.com/iyinet diye girersem sayfaya ulaşıyor; iyinet.com diye girersem xxx.com'a yönleniyor. Dns'ler yönlendi, domain eklendi.. Sanırım bir tek benim başıma geldi bu olay :s |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|