![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
anladığım kadarıyla cevap vermek isterim
sen istiyorsunki : www.sitem.com www.sitem2.com diye 2 siten var ben ftp.sitem.com yazdığımda açılan pencereden hem www.sitem.com a dosya yüklebileceğim hemde www.sitem2.com a yani açılan pencerede iki tane dosya yükleme yeri olacak.. sanırım bu mümkün değil ama plesk kontrol panellerinde sadece bir hesaptan giriş yaptığınızda mesela ana hesabınız www.sitem.com - bu hesaba webden kontrol paneline bağlandığınızda buraya www.sitem2.com u da eklersiniz ve giriiş yaptığınızda size iki seçenek verir sitem.com sitem2.com ikisinden birine tıklayarak o site ile ilgili işlem yapabilirsiniz. ama bunun aynısını ftp için söylemem! umarım anlatabilmişimdir. |
|
||||
|
www.sitem.com
siten var. aynı hostta www.sitem.com un altına başka site koyabilirsin şu şekilde: www.sitem.com/doberman www.dobermanbuz.net domainini de, www.sitem.com/doberman adresine yönlendirebilirsin.. hosting firmana söylersen onlar yapar.. Konu pigeon tarafından (2005-03-11 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Arkadaşım dediğin gibi bir sistem var ewet ama nasıl yapıldığını bende bilmiyorum. Duygu.Gen.Tr vede AtaUni.Net ikiside aynı ftp içerisinde idi bir zamanlar ama sorna host değişti şimdi bilmiyorum. atauni nin ftpsine girdikten sorna duygu diye bir klasör daha oluyordu onun içerisinde ise duygu.gen.tr nin dosyaları oluyordu. Bunu yapan Netline Şirketi Sahibi Mehmet Çokçevik adlı arkadaşımız ondan daha detaylı bilgi alabilirsin. Irc.Konuk.Net #KNet kanalında dns nickiyle bulabilirsin online olduğu zamanlarda....
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|