![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
burda fdcservers i kullanan arkadarslar var onlar memmun
ama benim bildigim o sirket iyi degil. Cok problemli kiside biliyorum baska forumlardan. Bence uzak dur. Ayni fiat araliginda daha kaliteli firmalar var. |
|
|||
|
ben bi ara fdcyi baya araştırmıştım
adamların kendi forumlarını bi okudum kafam karıştı millet feryad ediodu resmen ![]() ama adamlar çok ucuza hizmet veriolar yani kısacası ben şöle bi izlenim edindim: "biz bu hizmeti verioruz bu fiata ama %100 geridönüş de beklenemez" gibi bişi... deneyenler daha ii bilir |
|
||||
|
bu tip firmaların forumları zaten yardım arama yeridir
)http://forums.cpanel.net/ -> burada da millet resmen feryad ediyor, ona bakarsan ![]() birazcık bilgi ve arastırma kapasitesi olan, oradan rahat rahat guvene guvene hizmet alabilir. yani, bence. ![]()
|
ev1 hakkinda:
ev1den 1 sene once dedicated kiraladim ama kiraladigima pisman ettiler sag olsunlar. Bana verdikleri serverda problem vardi bende parami geri istedim tamam gönderecegiz üzgünüz dediler (isteyene maili forward ederim) ama 120$ çöpe gitti tabiki göndermediler. ![]() Konu worshiphim tarafından (2005-03-11 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
www.hosteurope.de derim başkası demem.
30€ veriyorsunuz size 680mb ram veriyorlar yok böle birşey + full türkçe destek var.Almanya ile Türk telekom aynı omurgada oldugundan olayı siteniz sanki Türkiyede barındırılıyor gibi çok hızlı açılıyor.Pingler çok düşük.Onlarca kişi aldı daha bir sorunu olan görmedim.Bu da memnuniyetin iyi oldugunu gösterir sanırım. http://www.hosteurope.de/main.php4?f...2bcc44&menu=30 buradan fiyatlara bakarsın. türkçe yardım departmanı msn adreside ilker@ayzek.de |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|