![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
baslat.com ..Kerim kardeşim..
"bu hosting forumuna bir daha yazmayacağım demiştim "..ama dayanamadım..Hayatımda gördüğüm en " itici " forum bölümü, iyinet in " hosting " forum bölümü..Tüm forum için demiyorum. sadece " hosting " bölümü..elini sallasan Hosting şirketi mübarek..neyse.. Güzel kardeşim. -Baslat.com kimdir? -adres bilgileri yok. " Baslat Internet hizmetleri " demişsin. o kim? ne hizmeti bu?tanıtım yaparmısın lütfen? -reseller almışsın. güzel..bol şans dilerim. ama bu reseller olayı çok sakat. senin açından demiyorum. yanlış anlama. sonu yok bu işin. en fazla 1 sene devam eder. sonra pufff! senden host alanlar açıkta kalır..Yazıktır onlara... - Kredi kartı ödemesi demişsin. 128 Bit Güvenli bölge dövizi azmışsın kocamannn. işlem yapıyorsun. pufff " Form gönderildi "?? Bu nedir pardon?. Hani 128 Bit sertifikan? Garanti bankası yada başka bir bankasının Sanal post işlemi? nerde? İnsanlar kredi kart numaralarını sana teslim ediyor. seni tanımadan etmeden. Kötü bir şey demiyorum. senide tanımıyorum..ama bu yanlış bir uygulama..senin o kredi kart numaralarını nerde kullanacağın meçhul.. - Ya uyarı yaz sitene " kart numaranız tarafımıza ulaşacak. manuel olarak işlem yapılacaktır..vs..vs " . İnsanları bilgilendir..Kimsekart numarasını vermez kimseye. Hele adı sanı yeri yurdu belli olmayan bir Hosting sitesine..Firma diyemiyorum..Firma namına birşey yok ortada..Benim gördüğüm bu.. ------------- Bu yazdıklarım herkes için geçerlidir. Ya niye anlamıyorsunuz yazdıklarımı. ben diyorum ki " Madem reseller almışsınız, heves etmişsiniz eyvallah. bu da bir çalışmadır. ama bunu açıklayın sitelerinizde. insanları yanlış yönlendirmeyin..Şu şu şu şirketiyim, kredi kart ödeli sistem vs..vs tanıtımlarla yanlış yönlendirmeyin insanları.. Ben buyum kardeşim diyeceksiniz..ucuz alıyorum, ucuz satıyorum..hizmet etmek istiyorum insanlara... O zaman alnınızdan öpelim..yardımcı olalım..Ama insanlarda alacağı hizmetin kimden ve nasıl geldiğini bilecek...İşte o zaman sorun olmayacak.. Alan memnun - veren memnun.. ------------- Umarım beni anlayanlar olur... NOT : Seni eleştirmedim burada. mesajına gözüm takıldı. yazdım..sorunun olursa bana mail at, sohbet edelim. bu forumda kişisel tartışmalara girmeyin. İnanın çok itici oluyor...Artık albenisi kalmadı bu foruma yazı yazmaktan.. |
|
|||
|
Mesajımı okumadın sanırım..İşte yandığım konu bu...
farklı dilleri konusuyoruz.. neyse.. Bol Hostingli günler size.... ben artık şarkı sözleri yazacağım bu hosting bölümüne... Belki o zaman derdimi anlayan olur.. |
|
|||
|
baslat.com palavradan başka bişey değil, yukarıda yorum yazan arkadaşa katılıyorum sonuna kadar..
böyle asılsız şeylerle, reseller olayıyla ugraşmayın arkadaşlar, sizden ne host alan olur ne de 5 para kazanabilirsiniz... host almayı düşünen arkadaşlara da şunu söyliim host seçerken reseller olmamasına dikkat edin, bunun için nameserver'larına bakmanız yeterli whois'den.. [/b] |
|
|||
|
abicim bir kere kimse 1 doalr için bu iş yapmaz
tas catlısın bir ayda 20 host satsan = 20 $ bunun için kimse ugrasmaz bunu soyleyeyim sana !!!!!!! ( sakın kızma bana ) bu arada creaktiveturkiye nasılsın beni hatırladın mı ?? ben eskiden haldun157 nickiyle burdaydım bi ara topic in birinde baya bi muhabbet etmiştik dakkalık bize uyarılar faln geliyordu ..... : ))) seni gordugume sevindim creaktiveturkiye ( umarım hatırlamışsındır beni )
|
gene mi yaww
ben creaktive le bi muhabbet etmiştik topic in nokunu cıkarmıstık o zamanda ben banlanmıştım haldun157 olarak herhalde oda banlanmıştı.... gercekten uzuldum yani creaktiveturkiye için admın den tekrar aktif etmesini istiyorum ![]()
| Stil | |
|
|