![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba ,
FemaHost bugün itibari ile bedava hosting deneme paketi yolunda bir adım daha atmış bulunuyor. Artık .com'lu domaininiz olmasa bile 1 haftalık deneme paketine başvurabilirsiniz.. Deneme Paketinde : 5 MB Web alanı 100 MB deneme süresince trafik FTP ASP PHP CGI .NET MYSQL MSSQL PGSQL XML PERL PYTHON Kontrol Panel (Mail Özelliğimiz kendi domaininiz yoksa geçersiz olacaktir) Başvuru sonrası gelecek onay maili ile xxxxxx.femahost.com gibi bir alt domainiz olacak ve bu alt domaine ftp ersimini ftp.femahost.com (kendi kullanici adiniz ve sifrenizle) saglayabileceksiniz. (onay maili geldiginde anında erişim) 1 haftalık deneme paketinin amacı sunuclarımız hızı , guvenirligi ve kalitesini müşterilirimize kanıtlamaktır. www.femahost.com Konu femahost tarafından (2005-03-02 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
merhabalar
oncelikle elestiri yapayim . fakat yıkıcı degil yapıcı elestriler. * Kullandiginiz template sık gorulen bir template * Resimler uzerinde ozensizce uyarlama yapilmis * http://www.whois.sc/femahost.com adresinde VARGONEN TECHNOLOGIES gorunuyor. Bari whoisi degisin. * %99.9 uptime olculdu demissiniz . zaten domain kaydedileli 18 gun olmus . Lutfen test sonucu verecekseniz biraz bekleyin. * Bir host sitesinde hakkimizda linki ciddi anlamda onemlidir fakat sitenizdeki link calismiyor. Bunlari duzeltirseniz sizin icin daha iyi olacagindan eminim . Calismalarinizda basarilar |
|
|||
|
kisa bir ek yapayim .
* Sitenize bir title belirleyin. * Host sitesinde baska bir host firmasinin reklaminin yapildigi ( adini unuttum toplist gibi birseydi ) birseyler olmasinCalismalarinizda basarilar |
|
|||
|
Alıntı:
![]() yok yaw kimse savundun die sana birsey demedi . zaten sirketlesme konusunda hem fikiriz. ben sadece duzeltme yaparsa sevinecegimi soyledim . NOT : bir aralar bi Ersin Koç vardi . Bu arkadastan haberi olan varmi ? Iyi calismalar |
|
|||
|
Turkiye'de internetin huzura kavusmasi cok zor bir durum
Ama neden olmasin dedigin gibi basarili insanlarin sirketleserek basarilarini resmilestirmeleri Turkiye'de ciddi bir internet degisimi olacaktir.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|