![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Selamlar;
Site için sponsor olacak bir hosting firması arıyorum.. Şuana kadar farklı bir kaç hosting firmaları tarafından host edildi.. Şuan bulunduğu serverda baya bir sorun çıkıyor, site çoğu zaman "down".. Uptime oranı yüksek "linux" serverda hosting hesabı açabilecek olanlar buraya yazabilirler.. İstenilen temel özellikler: 100+ mb web alanı 8gb+ band genişliği php&mysql desteği 2 domain hosting Siteye şuan itibariyle yine ulaşılamıyor.. İçerik fizik ve fizik eğitimi ile ilgili dökümanlardan oluşuyor. Günlük tekil hiti değişken; serverda sorun yokken ortalama 1300+ tekil hit vardı.. Şuan 700+ tekil hite sahip (extreme tracking). Webailizere göre 1000+ tekil.. Site adresi: www.onlinefizik.com Diğer domain pek kullanılmıyor.. www.ders.org bunun içinse 10 mb web alanı 2 gb band yeterli.. |
|
||||
|
msn adresim: msg@onlinefizik.com
band olayına gelince belki o kadar falza band genişliğine ihtiyacı yok sitenin ama geçen aylarda band yüzünden site kapandı öyle bir durum oluşmasını istemiyorum.. |
|
|||
|
Alıntı:
Lütfen msn'den görüşelim, Msn : info@webticaret.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|