![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar Bir türlü Asp Net framework 3.5 destekli host bulamadım.Reseller alacaktım yurddışı lokasyon daha sonra bazı nedenlerden vazgeçtim..Aranızda Asp net 2.0 +ajax ve framework 3.5 destekli paketi olan arkadaş varsa uygunsa 2 domain ve 2 web alanı alacağım..
Lütfen destekiyorsa cevap yazın boşuna yormayın beni... |
|
||||
|
Arkadaşım bizim firma saglayablir msn@hostcunuz.com eklersen görüşebiliriz veya telefon numaranızı pm atın biz sizi arayalım...
|
|
|||
|
ASP.NET 1.1 ile 3.5 arası tüm sürümler kuruludur.(+ sp leri)
MS Sql Server 2005 Silverlight Ajax Framework .... Daha fazla bilgi için : destek@argenetwork.com |
|
|||
|
|
|
||||
|
|
ArgeNetwork.com dan paketleri inceleyibilirsiniz.Size özel paketde hazırlayabiliriz.
ASP.NET 3.5 & MS SQL 2005 & AJAX Framework & Silverlight sistemde yüklüdür. MSN : destek@argenetwork.com Email : info@argenetwork.com |
|
||||
|
argenetworkd.com da VIRTUAL SERVER paketleri ideal görünüyor. Ama bu VPS lerin yazılım kurma işlemleri sıkıntılı olabilir. O yüzden reseller almak daha mantıklı gibi.. Ama sitedeki reseller teknik özelliklerindeki rakamlarla hafif oynanması lazım
www.bursarehberi.net Konu hakanizm tarafından (2008-05-16 Saat 19:40 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|