![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
İnternet kafede sigara içilmesine izin vermeyin, sigara içen adam dışarı çıkıpta içiyor.
Lüks ve ferah yapın.Basık orrtam olmasın.Renklere,cezbediciliğie ve konfora önem verin.Fiyatları abartı tutmayın.Yoğun olmayan günlerde 3 saat de 2 saat ücreti vs alın ilgi artacaktır bence.Kadınların rahatça tercih edebilecekleri güzel mekan olursa iyi kazanırsınız.
|
cafenizi istediğiniz gibi cicili bicili yapın,
fiyatları düşürün istediğiniz kadar, istediğiniz kadar cezbedici promosyon yapın, müşterilerinize iyi davranmazsanız kaçarlar. makinalarınız az çok çalışıyorsa, müşteriler sizin için gelir. Müşterilerinizle diyalogunuz iyi olmalı her zaman www.internetcafeciler.net bu adreste değişik alternatifler sunuyorlar, güzel çalışmaları var *internet cafe işlettim, ondan biliyorum. |
|
|||
|
uzun zaman önce yazmıştım bu başlığı takip edememiştim ama çoğu kişi yazmış.. yapmak istediğim işten vazgeçtim kafe arkadaşımındı bu şekilde kullanmak istedik.. bulunduğumuz yerde 1 kafe ikin ard arda aç gözlü insanların 8 kafe açmasıyla işler iyi durumda değil. insanlarımız ne yapacağını şaşırdı.. donanıma ağırlık verdik. bayilikler aldık onlarla uğraşıyoruz. kafeye gelince iki klima 15 bilgisayar ile zor kalkındırıyor vergisi derdi elemanı sigortası hesebı yapınca sene sonunda zarardan başka birşey gözükmüyor.. Herkese teşekkürler.
|
|
|||
|
Alıntı:
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-donanim-yazilim/91575-15-makina-ile-host-kurlumumu.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Refback | 2008-04-28 20:48 | |
| 15 makina ile host kurlumumu? - Bağlantı Arar || Türk işi | This thread | Pingback | 2008-04-28 20:06 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|