![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bütün web hosting paketlerimizde domaini ücretsiz olarak veriyoruz.
Örnek linux paketler şekildeki gibidir: Paket 1 100 MB Alan 3 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 20 YTL 250 MB Alan 5 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 30 YTL 500 MB Alan 7 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 50 YTL Örnek Windows Paketleri şekildeki gibidir: 50 MB Alan 2 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 20 YTL 100 MB Alan 4 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 30 YTL 250 MB Alan 6 GB Trafik Sınırsız Subdomain Sınırsız E-Mail Sınırsız SQL Senelik Sadece 50 YTL :: Aysima :: Web Hosting - Linux Hosting - Radyo Hosting - IRCD Hosting - Reseller Hosting Email : destek@aysima.com.tr Telefon : 02163445344 |
|
|||
|
fiyatlarınız çok iyi.. fakat malesef sizinle çalışmak nasip olmadı..3.5 Framework desteğiniz olmadığı için çalışamadık... Ama arkadaşlara öneririm..
uyumayan bir host firması arıyorsanız aysima arkadaşalar.. Sürekli msnde online sabahleyin bile dikatimi çekti.. iyi satışlar.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|