![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
22.05.2007 14:14 tarihinde ilk siparişimi verdiğim ve bugüne kadar 1071.08 YTL (846,06$) ödediğim kriweb.com'a bugün telefon açtım domainlarime bağlı hostların kapatılmasını ve hepsinin beyaz.org a yönlendirilmesini istedim (domain başına 5$) istediler.
Yorumu sizlere bırakıyorum arkadaşlar.... |
|
|||
|
Hostlara yıllık ödeme yaptıysan vede kapatılmasını istediğinde sana hostların parasını geri ödemeyeceklerini biliyosan kullanıcı panelinden domainlerinin dnslerini kendin istedigin sunucuya yönlendirebilirsin. bunun için hostların kapatılmasını beklemene gerek yok. ama demek istedigin domainleri beyaz.org'a taşımak (transfer) ise para istemekde haklılar farklı firmalara domain transferi ücretli oluyor.
|
|
||||
|
Bu tür özel ve hesapta olmayan hizmetler için extra ücret çıkartmaları normal.Her müşterisi 1 yönlendirme istese hangi ekip altından kalkabilir? Bende 2 yıldır LT ye 3000$ ödedim, bu kendilerinden apache ye bir modul ekletmelerini istemem anlamına gelmiyor.
Yardırganacak bir durum değil ben normal karşılıyorum. Konu selim61 tarafından (2008-04-19 Saat 22:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Domainlerinizi TRANSFER (başka bir firmaya taşıcaksanız), domain başına ücret istemeleri gayet normal.. ama domainlerinizi başka sunucuya yönlendirecekseniz bunu kendinizde domain panelinizden yapabilirsiniz.. buna ücret istenmez.
|
|
||||
|
Hayır ya domainlerim hostlarım felan hepsi orada kalacak,
metamorfoz.net mesela hostu kapatılacak daha sonra metamorfoz.net e giren her kullanıcı beyaz.org a yönlendirilecek. |
|
||||
|
Adamlar kontrol paneli vermiyor
kendi yazdıkları sistemden yönetiyosun.Daha doğrusu bişey yapamıyosun |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|