![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
Kriweb kendi host yönetim sistemini kullanıyor Pleks,Helm vs.. değil. Yaklaşık 8 yıldır çalışıyorum birkaç özel site orda ve çok memnunum ek ücret konusu bence hakları ama vermenize gerek yok yönetim panelinden yapabilirsin..
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Balıklama dalma sözünü de çok kaba buluyorum. Panelin olmadığından memnun değil mi bu arkadaş ? 1000ytl ödemiş şimdimi aklına gelmiş ? Basit bir yönlendirme dosyası atmak çok mu zor ? |
|
||||
|
panel olsun ya da olmasın, konu domainle ilgili. Hostsuz yönlendirmede dns management hizmeti kapsamına girer, buda ekstra ücrete tabiidir. Yurtdışındaki bir çok alan adı firması, kayıt sonrasında dns hizmetini her alan adı için ücretsiz verirken, bazıları ekstra ücret talep eder. İstenilen ücrette gayet normal, fazla değil.
|
|
||||
|
bende yaklaşık 4 senedir kriweble çalışıyorum. 3-4 tane serverimiz kriweb dc lerinde herhangi bir sorun yaşamadık. bence 5 dolar pekte üzerine düşülmesi gereken bir ücret değil. istemeleride normal gibime geliyor.
| Stil | |
|
|