![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhabalar 100 mb 5gb trafik host arıyorum..
Desteklenmesi gerekenler Asp .net 2.0 ve 3.0 Mssql 2000 1 Adet Domain bu hafta içinde alınacak.. |
|
||||
Detaylı bilgi için msn ve mail adresimiz , bilgi@aksunucu.net
|
TNT-Basit - Windows
Disk Alanı : 100 MB Bant Genişliği : 8 GB E-Posta : Sınırsız Mysql Hesabı : Sınırsız MsSQL Hesabı: Sınırsız Kurulum Ücreti : Yok Yıllık Ücret : 15.00 YTL 1 Adet (.com, .net, .org, .biz, .info, ve .tv ) Domain ile birlikte: 30.00 YTL Gelişmiş Özellikler Haftalık Yedekleme MySQL Database MsSQL Database PhpMyAdmin Support Php, Asp, Aspx, Cgi-Bin, Perl SSI (Server Side Includes) Perl/Cgi-Bin Frontpage Eklentileri Zamanlanmış Görevler Şifre Korumalı Klasörler .htaccess Override Dosya Yöneticisi Flash Desteği Hata Sayfaları Website istatistikleri Türkçe ve İngilizce Plesk Panel E-Posta Özellikleri Sınırsız POP3 E-posta Hesabı SMTP Desteği IMAP Desteği Web Tabanlı E-Posta Sınırsız Mail List Otomatik Cevaplama E-Posta Filtreleme E-Posta Yönlendirme Spam Yokedici Domain / FTP Özellikleri Sınırsız Subdomain Sınırsız FTP Hesabı Anonymous FTP Şuan Kampanyada olan bir Paketimiz var. Kampanyayla ilgi bilgi almak için Sitemizi Ziyaret ediniz. Site: www.tntdesign.org E-Posta: info@tntdesign.org Msn: info@tntdesign.org |
|
||||
|
http://host.technopc.org/windowshost.asp
Arkadaşım istersen burdan secebilir veya sana özel paketler olusturabiliriz İletişim:destek@technopc.org |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|