![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Ben piyasayı pek takip eden biri değilim
Bi arkadaşıma forum sitesi açtık fakat şuanki server mssql destepini kaldırmak istediği için taşımak zorundayız 100 mb sponsor bulabilirsem çok güzel olacak Para ile almayı da düşünüyoruz ama arkadaşımın bütçesi düşük malasef
|
Merhabalar
İstediginiz paketi size senelik 20 ytl den verebilirim. düşünürseniz İletişim:destek@suntihosting.com ekleyin msn konuşalim. yanliz php php4 destekler bilginize Saygilarimla |
|
||||
|
100 mb web alanı
3 gb aylık trafik Sınırsız subdomain, veritabanı, Tr Teklan lokasyon Yıllık:25 Ytl Ekonomik Hosting İnternet Hizmetleri www.ekonomikhosting.comi satis@ekonomikhosting.com Canlı Destek:www.ekonomikhosting.com/canli.html Kocadede mah.Fırın sok.No:16/A Fatih/İstanbul Tel:0212 531 5417 Fax:0212 523 1523 |
|
||||
|
Arkadaşla anlaşamadık,bişeyi unutmuşum
Bana mssql e uzaktan bağlanabileceğim (1 gün açılsa bile yeter) hosting lazım
|
info@websitesikur.com
Sana uyarlı bir paket verelim |
|
|||
|
TNT-Basit - Windows
Disk Alanı : 100 MB Bant Genişliği : 8 GB E-Posta : 100 Mysql Hesabı : 100 MsSQL Hesabı: 100 Kurulum Ücreti : Yok Yıllık Ücret : 12.50 YTL --------------------------- Genel Özellikler: Domain / FTP Özellikleri Sınırsız Subdomain Sınırsız FTP Hesabı Anonymous FTP Haftalık Yedekleme Gelişmiş Özellikler MySQL Database MsSQL Database PhpMyAdmin Support Php, Asp, Aspx, Cgi-Bin, Perl SSI (Server Side Includes) Perl/Cgi-Bin Frontpage Eklentileri Zamanlanmış Görevler Şifre Korumalı Klasörler .htaccess Override Dosya Yöneticisi Flash Desteği Hata Sayfaları Website istatistikleri Türkçe ve İngilizce Plesk Panel E-Posta Özellikleri Sınırsız POP3 E-posta Hesabı SMTP Desteği IMAP Desteği Web Tabanlı E-Posta Sınırsız Mail List Otomatik Cevaplama E-Posta Filtreleme E-Posta Yönlendirme Spam Yokedici --------------------------- Size Uygun Hosting Paketimiz. Ayrıca Sitemizin Anasayfasında birde Kampanyamız bulunmaktadır. Bilgi alman isterseniz Sitemizi Ziyaret ediniz. Site: http://www.tntdesign.org Bilgi: bilgi@tntdesign.org Msn: info@tntdesign.org |
|
|||
|
100 Mb Web alanı
Aylık 3 GB Trafik Sınırsız subdomain Sınırsız Email Sınırsız MySQL Kontrol Paneli Cpanel 7/24 FTP Erişimi 7/24 Destek Fiyat: 20 YTL/YIL YaşamHosting Internet Hizmetleri İletişim Adreslerimiz; Msn - mail : destek@yasamhosting.com // satis@yasamhosting.com Web adresimiz: www.yasamhosting.com Saygılarımızla |
|
||||
|
Arkadaşım
100 Mb Web alanı Aylık 2 GB Trafik Sınırsız subdomain Sınırsız Email Sınırsız MySQL Kontrol Paneli Cpanel 7/24 FTP Erişimi 7/24 Destek Fiyat: 25 YTL/YIL+KDV destek@arbaweb.com Sizin İçin İyinet ÜYesi olduğunuz için indirim yapabiliriz ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|