![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Türkiyenin en büyük dom. reg. firmalarından karegen.com bir süredir kredi kartı ile ödeme kabul ettiği sayfalarda ssl kullanmıyor. kendilerine konu ile ilgili bir mail attım ve sertifika kurana kadar süresi dolan xxx domainlerini uzatmayacağım dedim.
cevap olarak "ssl sertifikamızı uzatıyoruz. kusura bakmayın" tarzı bir cevap geldi. işin garibi bu cevap geleli iki hafta oldu sayfalarında halen ssl desteği yok.. garip.. |
|
||||
|
sigorta bedelide yuksek dostum her babayiğidin harcı degil onu almak 37.500€
türkiyede kullanan güvenilir siteler www.rh.com.tr www.sadecehosting.com |
|
||||
|
Sigorta meblasına gore SSL Sertifika fiyatı değişiyor, dolayısı ile o meblağfa
sigorta yaptırmak için parasını RH oduyor.37500€ yerine 1000€ sigortalı sertifikalarda var. onlar almak daha kolay. hatta sigortası olmayan sertifikalarda var.20-30$ a satıyorlar. Seni bilmem ama ben sitelerin sertifikalarını incelerim alışveriş yapmazdan önce. www.rh.com.tr de gördügümü yazdım sadece. |
|
|||
|
Ben de sana açıklayayım o mevzuyu,
37,500€ sigortayı SSL firması veriyor, neden veriyor? Eğer SSL sertifikası kullanılırken eğer kredi kartınızın başına bir iş gelirse biz kredi kartının sahibinin 37,500€ luk zararını karşılıyoruz diyor. 37500€ luk bir kredi kartım olmadığı için benim için bir önemi yok ![]() |
|
||||
|
www.rh.com.tr deki ssl 37500€ sigorta veriyor
SSL su anlam taşıyor biz bu firmanın varlığını ve yaptığı işi onaylıyoruz ben adamdan hosting aldım ama bana hosting vermediler ben gidiyorum bankaya bole bole banka bakıyor bole bi ssl var gidiyor oraya sen bunları onaylamışsın ama bunlar b.kluk yapmış ssl firması da sigorta kapsamında tutuyor başkası hiç ssl kullanmayabilir yada 1000€ sigortalı kullanabilir sonuçta bu işten anlayan için yuksek sigorta yuksek guven demektir en azından benim için öyle... saygılar.... |
|
||||
|
Şimdi Kredi kartıyla domain alıcam karegenden almayayımmı?
Karegen olmassa önerileriniz neler? (Türk Firma) Türkticaretin sayfalarının açılacağı yok aşırı yavaş ...
|
Ben kriweb dışıdan hepsiyle çalışıyorum.çok memnunum.
www.rh.com.tr www.sadecehosting.com www.kriweb.com www.vt.com.tr |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|