![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Uzun süredir Icq'nun 2000b versiyonunu kullaniyordum ve bu aksam pek de istekli olmasam da - bir problem yüzünden - 2002a'ya geçtim. Ve sorunlar basladi: >>Icqlarimdan biri açilmiyor. 2002a Loading diyor ve Runtime error vererek kapaniyor. Bunu nasil çözebilirim ? >>Bir de sanirim Global online alert seçili olmasina ragmen, Task barda, online olanlari göstermiyor. Gerçekten öyle mi? >>Mesaj penceresinin altindaki reklam kismini nasil kaldirabilirim? Eski versiyonlarda (2000b) yeni bir dll dosyasi yükleyip klasöre atinca bu sorun çözülüyordu? >>Sanirim yine 2000b'ye geçececegim. Ama bunun da setupu'ni arsive atmamaisim. Astalasvista'da aradim ama genelde "broken link"ler çikti karsima. Cevaplariniz için simdiden çok tesekkürler arkadaslar. |
|
|||
|
http://web.icq.com/help/
yukarıdaki adrese bak.. bu forumun konusu " Türkiye'de Internet ". ................... Reha muhtar da star tv ye geçmiş..yazık.. dimi? |
|
|||
|
icq yu yeniden yukle run time error hatasini vermez. fakat yuklerken dizin olarak
ÖRNEK ; C:\Program Files\ICQ yerine C:\Program Files\ICQ2 seklinde kur.sorunun duzelmesi gerekiyor. reklam banneri olayini bilmiyorum.hic bakmadim.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|