![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Türkiye'de internet tam anlamıyla rezalet .Yani kendi ülkem olmasa haline gülerim.Yabancılar okyanusta sörf yapıyor biz hayla gölde devam ediyorum.Niye sürekli yerimizde sayıyoruz acaba ?Türk telekom her şeye zam yapıyor.Oturduğum bölgede ne dsl ne kablo şebekesi var.dial -up tan erişiyorum.Bu da pahalı.Dieyeceğim tek sey telekomun tekelci politika izlememesi.
|
|
|||
|
ya arkadas senin orda ne kablolu ne DSL varmis bizim burdaki olan kablolu internet hizmetine Turk telekom son verdi:
![]() Bunlar Turkiyede ne internetin ne herhangi bir teknoloji kullanimin artmasini turk toplumunun ilerlemesini engeleyecek ne varsa yapiyorlar... |
|
|||
|
Bence sorun siyasilerde.. ornegin hayatinda hesap makinesi bile kullanmamis insanlar milletvekili oluyorlar..Onlar ne anlar internetin oneminden.. e-ticaret'in,e-devlet'in yararindan...Bence bu gidisle 20 yilda zor gireriz AB'ye...
saygilar.. |
|
|||
|
bi bakıma oyle de halkimizin onemli bi bolumu yoksulluktan herseye kanar olmus..Yillardir bu boyle... Cikiyor syasetci ben sununla hayatta siyaset yapmam diyor sonra bi bakmissin haydaa kol kola...Dengesizler var yani..
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|