![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar vthost.net ne kadar iyi bilen varmi? bircok arkadas ucuz oldugu icin almis ama arkadasin siteleri kapaniyor ve site gunlerce acilmiyor, mesela www.dostyeri.com su an kapali, nedeni:
Bandwidth Limit Exceeded En ucuz yerleri secerseniz boyle olur arkadaslar, aylik bi kac dolar daha odeyerek daha iyi host kullanmak daha mantikli oldugunu dusunuyorum, sizin dusuncelerinizide bekliyorum... Birde... DIKKAT: SINIRSIZ HOSTLARDAN KACININ Bu adresde bunun nedenini güzelce aciklamislar: http://www.hosthaber.com/viewtopic.php?t=10 |
|
|||
|
onu bilmem arkadaş
bir hosting Firması (!) - (Not : kusura bakmayın..firma ibaresinin yanına (!!) işareti koyuyorum hep...bunlara firma demek gelmiyor içimden) eğer iletişim bölümünde : "Bizimle bağlantıya geçmek için Email'ı tercih ediniz.Email mesajlarınız sürekli olarak kontrol edilerek cevaplanmaktadır.Bir süre için telefonla destek vermiyoruz. Bize email ile ulaşabilirsiniz.Ofisimizeki görüşmeler randevu ile gerçekleştirilmektedir. Lütfen mail atarak randevu alınız." yazıyorsa....ben şahsen itimat etmem böyle bir web sitesine.. yorum da yapmam..ne yapığıda beni bağlamaz...Bol şans dilerim..her kim ise... |
|
|||
|
Evet gercektende bunu yazmislar...
http://www.vthost.net/tr/iletisim.php Elestiri ve yorum bizden secim sizden ![]() Vthost kusura bakmayin kotulemek istemiyoruz ama elestirilere karsi neler dusunuyorsunuz? Servis kalitenizin daha yuksek olmasi icin elestiri daima sagliklidir
|
|
|||
|
Forumu gezerken eski bir mesaj buldum, acaba vthost bu hatayi giderebilmismi merak ettim:
http://forum.iyi.net/read.php?f=45&i=989&t=967 |
|
|||
|
pufff..
hiç uğraşmayacağım artık bu tür mesajlarla.. kahvemi alıp gazetemi okurum. siz de deneyin ![]() cart hosting, curt hosting, domates host, patlıcan host.... hande yener cd si alın. Hürriyet gazetesi 2.5 milyona cd veriyor.. sen yoluna ben yoluma )Komedi ya......... |
|
|||
|
merhabalar.
ben vthost kullanıyorum. tanımadığım için daha sonra değiştirebileyim diye şimdilik aylık aylık alıyorum hostu. ve oldukça memnunum kontrol panel mükemmel çalışıyor, destek mailim 10 dakika sonra cevaplandı.işin profesyonel boyutunu pek bilemem ve bu aşamada size kulak veririm. ama kullanıcı olarak da ayda 2$a böyle hizmet veren firmanın da hakkını yiyemem. saygılar. Görkem Paçacı |
|
|||
|
Sevgili Arkadaşım,
Bu ne ya ! "...cart hosting, curt hosting, domates host, patlıcan host...." Abi burası WebHosting Forumu ! Kahveni alıp gazete okuyacaktıysan burada yazmak zorunda mısın ? Ne kadar negatif birisiymişsin
|
|
|||
|
biliyorum yanlış yerde olduğumu güzel kardeşim..
ben aslında çok yapıcı biriyim. böyle " cart hosting, curt hosting, domates host, patlıcan host " mesaj ve atışmalarını görünce ancak bunları yazmak geliyor içimden.. komik... neyse...buyur kahve ikram edeyim kardeş.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|