![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
GNeRaL arkadaşımızın hazırladığı metinden Unreal kurdum.
Daha sonra IRCDEPO adresini kaynak alarak IRC servislerini kurmaya başladım. Kaynaktaki işlemleri yapıyorum. İşlemleri yazayım isterseniz. wget yapıp indirdim. tar ile dosyayı dizine çıkardım. ./configure deyip yol belirledim. configure yolu belirledikten sonra make deyip kuruluma devam etmemiz gerekiyor. Ancak.. make yada make install deyince işlem yarıda kalıyor ve karşıma bu hata çıkıyor : make[1]: Entering directory `/home/uygulama/ircservices-5.0.53/tools' install -m 750 convert-db librar/convert-db install: cannot create regular file `librar/convert-db': No such file or directory make[1]: *** [install] Error 1 make[1]: Leaving directory `/home/uygulama/ircservices-5.0.53/tools' make: *** [insttools] Error 2 Neden kaynaklanıyor nasıl halledebiliriz ? |
|
|||
|
|
|
||||
|
| Stil | |
|
|