![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ben bu siteden semihosting alacaktım fakat duyduğuma göre bazı yerlere olan borçlarını vs ödemiyorlarmış vs. acaba bu şirketi kullanan var mı? giderayak dolandırılmayalım?
|
|
|||
|
Bir kaç kişi firma olduklarını söyledi ama sitelerinde sabit bir telefon numarası bulamadım.
2 adet gsm numarası ve 1 de adres var.Firmaları iyi araştırmak gerek.
|
Mobil numaralar 24 saat ulaşılabilir olmak amacıyla kullanılmaktadır. Birilerini 24 saat sabit bir telefon başına dikmek oldukça zor ve masraflı bir iştir. En azından bu şuan bizim için böyle. İlerisi için kesin birşeyler söyleyemem. Ancak ofisimizde genel olarak Berkay Yamaner arkadaşımız bulunmaktadır.
|
|
|||
|
valla ben devahost.com dıye biryerden aldım..cok memnunum sirketmı degılmı bılmıyorum ama adamalr herseyımı ucretsız yaptılar..forum kurdular hackleır kurdular...bana baya sagam bır yer geldı..ornegın mail attım 1ssat ıcınde gerı donduler..mns nerdeyse 24 saaate yakın acık..
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Merhaba,
Üyelerden, power ile irtibata geçildi ve kendisi müşterimiz olmadığını ve arkadaşının servislerimizi kullandığını belirtti ve sorunu bize iletti. Daha öncede destek departmanıyla yapılan görüşmelerde de gördüğümüz üzere, sorun müşteri taraflı kaynaklanmaktadır; DNS ayarlarının değiştirilmesi neticesinde sitesi servis dışı kalmıştır. Sorun giderilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Yaşanan olumsuzluklardan dolayı özür dileriz. |
|
|||
|
sonuç olarak vazgeçtim zaten elmasgunese tasarım ücretini ödememiş olmamış olmaları tamamen dolandırıcılık ve kısa bir şirket olduğu izlenimini verdi. üzerine almak pek doğru değil neyse iyi günlewr
|
|
|||
|
emuzzik,
Nereye ne ödediğimizi ve şirketler arası görüşmeleri gizli tutmak mecburiyetindeyim. Size servislerimizi ücretsiz kullanmanız için deneme süreci sağlamayı, bunun yanısıra, bizi kullanan sayıca oldukça fazla müşteri portföyümüzü tanıtmayı teklif ediyorum. Lütfen benimle irtibata geçiniz; enis [@] s/istem/z [.] com Sizinle çalışmaktan memnuniyet duyacağız. |
|
|||
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|