![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Herkese meraba
Superonline kullanıyorum.Şimdiye kadar çok hızlıydı ama türkiyeyi kar götürdü götüreli çok yavaşladı.superonline kullanan arkadaşlardada aynı sorun varmı yoksa benim hattımda mı bir sorun var.yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|||
|
sorun superonline degil 1 - 2 haftadir level3.net ve bbnplanet (dunyanin en buyuk iki internet back bone firmalari )oldukca buyuk problemler yasiyorlar oldukca fazla packet loss yasaniyor sorun superonline de degil superonline nin bagli oldugu back bone sorun yasiyor. benim dsl var 1.5 mbit/128k su an downloadlarim 56k modem gibi
|
|
|||
|
Merhaba,
Bende Superonline kullaniyorum. Fakat bu siin karla, yagmurla alakasi yok size tavsiyem bilgisayarinizin kapasitesi ve hiz sinirlarini gozden gecirmeniz. Sorunla superonline yuzunden karsilastiginizi dusnuyorsanız 0212 473 74 75 nolu telefonu arayabilirsiniz. Yada hizmet@superonline.com a mesaj birakabilirsiniz. Ayrica http://destek.superonline.net ten baglantinizla ilgili destek alabilirsiniz. Iyi gunler.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|