![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Intel Celeron 2.4GHz
512MB DDRAM Memory 80GB EIDE Hard Drive 1,000GB Data Transfer No Contract Free Set-up Free Windows 2003 (Web) www.managed.com server kiralayacağım sadece bir adet site için o da futbol içerikli bir oyun olacak. Geçtiğimiz günlerde yazmıştım belki bilirsiniz. Yukarıda yazdığım paketi www.managed.com dan gösterdim. Sanırım kampanya. Eğer firma ile ilgili fikri yada deneyimi olan varsa paylaşırsa sevinirim. |
|
|||
|
benim o sirket le bir tecrubem yok ama buyuk bir sirket oldugunu biliyorum. webhostingtalk da adi SIK SIK geciyor. Genelde olumsuz gorusler var. Olumlu bayagi az.
|
|
|||
|
[b]Arkadaşlar veya modlar,adminler.. konu hakkında yeterince bilgi aldım forum dışından teşekkürediyorum herkese..
İsteyen görüş yazabilir ama ben kaptım bile serverı :P Artık bu adres yenilere örnek olur.. ![]() |
|
|||
|
Aldığın bilgileri paylaşmak ister misin?
|
eahahahah hayırlı olsun ama dostum biraz saf bi adamsın insan önce bi başlık açtıktan sonra inceler iki gun sonra serverda bi sorun çıkınca görücem seni sen şu anda akıllık yaptıgını sanıyon
)))serverda sorun çıkarsa falan saat başına para alıyolar donunu satsan veremezsin oyle yani benim arkadaş ordan aldı bin pişman maneged in özelligi serverın bütün yönetimini sana bırakıyo..... Konu hostcu tarafından (2004-11-13 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|