![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar hosting konusunda hepimiz bir kez kazık yemişizdir sanıyorum. Yıllardır edindiğiniz tecrübeleri paylaşırsanız sevinirim.
Mesela bir hosting sitesie girdiğinizde ilk nelere bakarsınız ? Neyi görünce direk kaparsınız o siteyi ? Daha ince detaylar var mı bildiğiniz ? iyi çalışmalar. |
|
||||
|
ayrıca şunu sormak istiyorum bir hosting sitesi sadece havale ile ödeme alıyorsa yani kredi kartı sistemi yoksa bu o şirketin güvenilirliği hakkında bir değerlendirme yapmamızda etkin olmalı mıdır ? sonuçta bazı büyük firmalar sadece havale ile çalışıyorlar. bu onların güvenilmez olduklarını ispatlamaz ama hostingde sanırım buna önem veriliyor. siz ne dersiniz ?
|
|
|||
|
Aslinda odeme sekli okadarda nemli degil tabi elbette kredi kartinin gecerli olmasi buyuk rahatlik! Ama sirf kredi kartiyla odeme kabul etmiyor diye bir firmayada kalitesiz damgasi vuramazsin! Bence onemli olan firmanin para iade garantisi vermesidir! Ve bu garantiyi gercekten uygulamsi yani garanti veripte sonra camura yatanlardan bahsetmmiyorum.
www.uhostnet.com (Uhostnet International) http://turkey.uhostnet.com (Uhostnet - Turkey Test sayfasi) Ferhat@uhostnet.com uhostnetinfo@hotmail.com |
|
||||
|
Şirketmi şahısmı,kendini şirket gibi gosterip 10 larca calısanı varmıs gibi davranan,sayfasında telefon ve adres bilgileri olmayan sınırsız ozellikler vaad eden kontrol paneli olmayan (ornek:turkticaret) gercek referansları olmayan fatura kesmeyen firmalardan sozlesmesını iyi okumadan host alınmaz.
Ben yasadıgım bir tecrube sonucu bu sonucu cıkarttım.Bu yukarda bahsettiğim sartlar olsun kredi kartı havale posta ceki onemli değil.Parayı gider elimle bile teslim ederim ![]() |
|
||||
|
en büyük host firmalariyla da calistik hicbirinin yedekleri yok!
yani sistem cöktugu zaman hepsi oyle kaliyor... onemli olan guven! bu güvende oyle dizaynla iletisim adresiyle filan olmaz! yakinda öyle bir hosting sistemi kuracagim ki! herkes sasiracak! ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
![]() |
|
||||
|
Türkiyeden alacaksan
1.nci Telefon numarasına bak hatta fax varmı 2.nci com.tr olması şirket olduguna işarettir. 3.Tasarımına bak.Eger hazır tasarım kullanıyorsa %90 resellerdır. 4.ping çek serverlarına 5. müşteri referansı 6. google pagerank (İnsanlar link veriyorsa hostlarına bu, memnuniyet belirtisidir) Türkiyede kaliteli hosting yapan firma sayısı çok az. www.vt.com.tr www.rh.com.tr www.sadecehosting.com www.KRIWEB.COM www.karegen.com bunlara gözü kapalı güvenebilirsin. |
|
||||
|
Programlama ile de ugrasmaktayim!
su anda cok ilginc bir dusuncem var! hayata gecirmeye calisiyorum! ilkonce bir plan olarak olusturup uygulayacagim! su hosting bu hosting derdi kalmayacak! bekleyin! |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|