![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
buraya bu cümleleri yazdım çünkü dumur oldum. hostbul.net te reklamı gördüm, tıkladım, http://www.technolojik.com/ . hosting paketleri iyi güzel satsınlar, lafımız yok, hosting sudan ucuz olmuş.
asıl vahim/garip/ilginç durum şudur ; http://www.technolojik.com/contact_us.htm sayfasında yazan yazı ; Technolojik.com bir ATLAS HOLDING (http://www.atlas-holding.com) kuruluşudur. (...) Microsoft Windows2003 ve Unix serverlarımız üzerinde 55.000 den fazla domain adı host edilmektedir.150 den fazla alt bayisi (...) way be, ne yiğitler varmış memlekette.
|
o bil fazla bu yalancılara..
bi noneym bide bunalra güvenmeyin gerisi iyidir.. ![]() şuraya bak.. Alıntı:
![]() 155 bile fazla onlarda pişmandır eminim
|
|
||||
|
bu host sağolsun mis gibi domainimi elimden aldı
http://www.hostbul.net/yorumlar.asp?firma=1235 firma hakkında 3 tane yorum yaptım adamların verdiği cevaplar komik ben ne soruyorum onlar ne cevap veriyor. |
|
|||
|
azan: halil - halil_k84@yahoo.co.uk
Host edilen site: www.idoclub.net Uptime oranı : 1 Sayfların açılma hızı : 1 Teknik destek : 1 Fiyat / hizmet kalitesi : 1 Genel ortalama : 1 İyi yönleri: ilk aldığın ay herseyin yapılır,ne dersen olur bu ayın kıymetini bilin tek iyi yanıda budur,he bide fiyatları ucuzdur,ama iyi okuyun derim okumadan almayın. Kötü yönleri: Sitemi bir anda çok bant yedi diye datacenterleri kapattı,ftp erşimim engellendi,bana bir uyarı bile gelmedi,işte bantını aştıktan sora siten kapanıcak denmeden kapandı ve gittim yeni yer aldım tam 10 gündür sitemi bekliyorum,kac tane mail attım,her seferinde tamam biz gelince atıcas dediler.Ben umudu kestim zaten son mailimede cevap gelmedi,Bari siz düşmeyin siteniz büyük bir site ise sakın almayın Bu yorumu güvenilir ve inandırıcı buldunuz mu? evet (6) - hayır (3) Firma yetkilisinin görüşü: sayın halil bey. doğrudur halil bey bizim müşterimiz idi. yalnız kendisi gold paket aldı yani 10$ karşılığında 40 gb lık alan tüketimi. sayın halil beyin günlük hiti 10000-12000 arasındadır ve sitesinden mp3 program oyun gibi ürünlerin dowloadına izin vermektedir ve bunun sonunda bant kullanım boyutları günlük 200gb seviyesine çıkmıştır. bununla ilgili kendisine 38 adet uyarı maili gönderilmiş gerekli önlemlerin alınması talep edilmiştir. kendisi olayları dikkate almamış ve bantwitdh in ne anlama geldiğini bilmediğini bildirmiştir. kendisine toplam 3000 gb bant kullandığı ve bunun bedelinin ödenmesi talep edildiğinde şok olmuş ve ödeyemeceğini bildirmiştir. bunun sonunda kendisinden herhangi bir ücret talep edilmemiş ve son bir uyarı dahilinde önlemlerin alınması talep edilmiştir. halil bey size tavsiyem kendinize bir server alın yalnız aylık bant tüketimi 7 - 8 bin gb olsun. Saygılarımla Yazan: Semih AVCI / system Admin / semihavci@hotmail.com (10/24/2004 6:09:17 PM) - (değiştir) ---------------------------------------- Şuna bakın yahu ![]() 7/8 binmiş.. idoclub.net yakın arkadaşımdır ve mp3ler linklemektedir.. % 80 kadarını.. |
|
|||
|
Beyler
okuma yazmanız var sanırım buraya yazı yazdığınıza göre www.technolojik.com/windows.htm sınırsız bant genişliği nerde yazıyor iyi okuyun, standart da 10GB spacialde 60 GB bant yazıyor, saldırmak yerine araştırıp yapıcı eleştirilerde bulunursanız, bu şekilde komik duruma düşmezssiniz. technolojik verdiği sözleri 5 seneden beri tutmaktadır. devamıda gelecektir. |
|
|||
|
Tabi canım
şimdide farklı nicklerle gelip iddia mı yalanlıyorsunuz ? Kandırın bakalım milleti. Web alanı da sınırsız tabi tabi bende damdan düşen ziya. Utanma yokki insanlarda... Hadi TurkTicaret'in onlarca serverı var gene bilmem kaç Gb eder ya sen ? Konu BizimMP3 tarafından (2004-11-03 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|