![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
ayni konuyu bir iki forumda daha actim. ancak tatmin edici cevap alamadigim icin burada da sansimi denemek istedim
ne zaman bir forumda boyle bir konu açılsa birileri reklam yapar ve konu amacina ulasamaz , tartisilamaz. ama yine de sansimizi deniyelim. deneyimli arkadaslardan bilgi rica ediyorum.. 1)bir hosting firmasi ariyorum. ancak sitem gunde 1 saatten fazla ulasilmaz olmasin 2)problemim oldugunda yazdigim mesajlara 15 gunden once cevap alabileyim. yuklu oldugu iddia edilen komponentler gercekten yuklu olsun 3)200 uyesi varken 20000 oldugunu, sadece turkiyede hizmet verirken 123 ulkede hizmet verdigini iddia etmesin.. 4)baslangicta birseyler danisirken cok nazik , ama satin almaktan vazgectigimizde kufur etmesin.. 5)fiyatlar 3 asagi 5 yukari birbirine yakin zaten.. 6)baska firmalari karaliyarak degil kaliteli hizmet vererek rakipleri arasinda siyrilsin. 7)birgun firma degisikligi yapmak istediginizde , sitenizdeki dosya ve bilgileri ele gecirip kotu amacla kullanmasin.. 8)ayda 9-10 gun bakim var bahanesiyle sitemiz kapali olmasin. bunlari niye yazdim 1 - 2 maddeler benim tecrubelerim. diger maddelere gelince: internette hosting firmalarini tanitan bircok site ve forum mevcut.. adresleri cogumuz bilyoruz. burada anmaya gerek yok.. dun isimi gucumu biraktim.. bunlari bir inceledim.. firmalara hakkindaki elestriler ve firmalarin bunlara yanitlarini okudum.. ve su soruyu sordum cidden hangi firmaya guvenip alisveris yapabilecegiz? eger o yazilanlara dogruysa tabi. sundan eminim hizmet veren firmalarin buyuk cogunlugu ! gercekten isini hakkini vererek yapiyordur. ama durum boyleyse yazilanlar karalamadan ibaret. peki kullanici olarak biz ne yapacagiz. gunde 2500 - 3000 kisinin ziyaret ettigi bir siteyi kapatalim mi? yada nasil bir cozum bulalim.. üyelerime aciklama yapmaktan biktim.. teknik problem teknik problem.. burada hicbir firmanin ismini vermeden , karalama yapmadan bir problem dilegetirmekti amacim.. ve bakin burada turkiyedeki firmalarin listesi var http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/TR ama tabi oradaki sayilar kaliteli hizmet anlamina gelir mi emin degilim.. deneyim sahibi arkadaslardan yukaridaki maddelerdeki ozellikleri tasimayan firmalari onermelerini rica ediyorum. ( ya da enaz tasiyan )
|
Aşırı ilgi arıyorsan www.sunucular.net'i öneririm. Türkiye'de ise www.omnis.com.tr. Bu iki önerebileceğim şirketlede çalıştım. Ortak noktaları 24 saat ulaşılabilir olmaları. Ancak sunucular vps satıyor ve biraz tuzlu ancak değeceğinden hiç şüpheniz olmasın. Omnis ise zaten kendisi ispatlamış.
|
|
|||
|
afedersiniz , vps nedir acaba?
|
|
|
|||
|
Alıntı:
bazi forumlarda ayni sorum sebebiyle tepki almistim. ama amacim firmalari karalamak degil. ilk mesajimda bunu acikca belirmistim. evet aradigim maksimum 50-60 mb bandwith olayini pek bilmiyorum. download bolumum yok. gunluk tekil 2000-4000 arasinda. ama nekadar bandwith geerekir bunu bilmiyorum. sayfalarim asp olacak. tekrar tesekkurler
|
|
|
|||
|
Alıntı:
oysa benim mimimum 5 subdomaine ihitiyacim var. ASP Profesyonel bolumunde plan 5 ve plan 5 var. onlarda yillik 200 dolardan basliyor.
| Stil | |
|
|