![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Servage de hesabı olup sitesi yada siteleri açılmayan varmı , hesaba girebiliyorum herşey yerli yerinde fakat siteler açılmıyor..
sizdede var mı böyle birşey. |
|
||||
|
Alıntı:
Suspended uyarısı gelmiş olabilir (benim servageden yaptığım yayın hala var: zannediyorum bireysel bir durum)
|
Servage DC de power sorunu yaşamış, sitelerin bir kısmı bir müddet açılmadı şu anda düzeldi
|
teşekkürler , ustteki posttada belirttim , hesaba girebiliyorum suspend gibi bir şey söz konusu değil , şimdi yeni yeni , siteler açılıyor ama bazısında grafikler çıkmıyor, zannediyorum benim hesaplarımın olduğu sunucuda olan geçici bir problem herhalde , ilgilendiğin için gerçekten teşekkürler
|
|
|||
|
İlginç bir yer bu servage milletin sitesi açılmaz benim hostingin süresi doldu siteler hâlâ çalışıyor :S
|
|
|||
|
Servage'yi gerçekten anlamış değilim. Verdikleri host için verdikleri özellikler çok düşük, bu sebeple kolaylıkla suspend ediyorlar. İşlemciyi kasınca hemen kapatıyorlar. Benim sitemi geçmiş zamanda o kadar uğraşıp taşımıştım ve 3. günde suspend etmişlerdi. Panelde bozuldu ondan sonra, site açma izni vermediler. Bende kredi kartını kapattırdım. Utanmadan birde para çekmeye çalışıyorlar aylardır. Günde 3-5 tane mail geliyor. Kartınız kapalı olduğundan para çekemiyoruz diye. Arada bir cep telefonuna mesaj atıyorlar. Paranızı çekemiyoruz diye. Enteresan bir yer.
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-donanim-yazilim/57185-servage-de-hesabi-olup-sitesi-acilmayan-varmi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım [Arşiv] - Sayfa 9 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2007-06-07 06:12 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|