![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
NONEYM.COM SİRKETİNDEN HOST ALAN WAR MI? Bana fiyatları cazip geldi yani 1 gb 75 dolar gibi fiyat butcemede uygun bu sirketi bilen war yani hosting firmasından web sayfası(FORUM olursa iyi olur DATABASE BENİM İCİNLİ ONEMLi) olan war mı ? Cewap yazanlara simdiden tesekkurler
Walla fiyatlar uygun gelince reseller bile almayı dusunuyorum ![]() http://noneym.com ADRESİ İmis ![]() www.uyduhack.net / www.uyduhack.com / www.uyduhack.tk |
|
||||
|
Kendileri hakkında Hostbul forumlarında -zamanında- baya birşeyler yazılmıştı. Meslektaşım oldukları için bir yorum yapmam mümkün değil. Deneyip kendiniz karar verin en başarılı yöntemdir.
|
Merhaba ;
Aslında bu mesajı yazmamız yanlış anlaşılabilir ama noneym'in yürütücüsü 16 yaşında bir çocuktur. Burası kesinlikle şirket değil yanlış yazıyorsunuz. Verdiğiniz paranız yanacak onu baştan söyleyelim. Sadece yalan dolan üzerine kurulu bir yer orası. Oradan bir şey alırsanız eğer hem paranız yanar hemde aldığınız hizmetin ne kadar kalitesiz olduğunu anlarsınız. Zaten dedicated diye vps veren bir yerden ne hayır gelir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|