![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Evet yanlış duymadınız 1,66$a hosting açıyoruz. Sınırsız disk alanı sınırsız pop3 mail windows veye unix serverlar 10GB bandwitdh... Ayrıntılar için bize ulaşın
Web : http://www.hostingall.net Msn : info@hostingall.net teknik@hostingall.net Hostingall.net bir wapcep.com kuruluşudur... |
|
||||
|
Domain Name:hostingall.net
Record last updated at 2004-09-29 06:20:52 >> Record created on 2004/9/23 << Record expired on 2005/9/23 "2 yıldır hiç değişmeyen müşteri hizmetleri anlayışı ve fiyatları açısından herzaman ilk sıralarda olmuştur." Bu tarih farkı nasıl olabiliyor anlamış değilim, daha önce başka bir firma adı ile mi faaliyet verdiniz? Başarılar.
|
Cep telefonu numarası en azından kontörlü olmazsa bir yere kadar idare eder ama zeynelkoc'un sabit telefon fikri gerçekten doğru, sabit telefon bazı şeylerin göstergesidir.
Ayrıca yaptığınız tasarımlarda sizlere yalvarıyorum paket alıp sattığınız ya da olmak istediğiniz hosting sitesinden alıntı grafikler (satılan paketlerin fiyatları bile aynı.) kullanmayın, dikkatli müşteri adayları bunları kolaylıkla farkeder ve sizi elemeleri çok kolay olur. |
|
|||
|
Katılıyorum, dünyada sınırsız olabilecek bir şey gösterebilecek varsa dişimi kıracağım
![]() Yukarıdaki sitenin tasarımıyla ilgili dikkatimi çeken bir şey de üst bölümdeki animasyondaki resimlerin fazla genişletilmesi sonucu piksellerinin gözüküyor olması. Bu sorunu da düzeltebilirseniz ziyaretçileriniz için daha etkili bir siteye doğru adım atmış olursunuz kanımca. |
|
|||
|
fiyatların bahsettiğiniz firma ile aynı olması doğal çünkü o firmanın bayisiyiz. 2. cep telefonu olayina gelince evinizde sabit tel yoksa veremezsiniz 3.gerçekten sınırsız disk alanı var yada şöyle söyleyeyim herhangi bir kısıtlama yok sadece bw de limit var. Ayrıca bayisi olduğumuz şirket dünyada top10 arasında. Saygılar
|
|
||||
|
Alıntı:
Yorumsuz : ) Benim soruma bir yanıt gelmedi... [ http://forum.iyinet.com/showpost.php...54&postcount=2 ] Ayrıca şu - dünyada - top10 da olan ve sizinde bayisi olduğunuz firmayı ziyadesi ile merak ediyoruz.
| Stil | |
|
|