![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar.
3 Sitenin hosting hosting sponsoru oluyoruz. maddeler ----------- 1- Site tabaninin php/asp/cgi/aspnet ile yazilmis olmasi ve hazir script kullanilmamasi. 2- Gunluk tekil hiti 1000 kullanicinin altinda olmamasi. 3- Siteye 468x60px banner atilmasi. 4- Host ta yasa disi dosyalar bulunmamasi (mp3,dialer v.s) ----------- Sunucumuz sistemi Win2003Server Web Edition'dir. Sunucumuz izmir Efesnet de barinmaktadir. Eger siteniz yukaridaki kriterlere uygun ise ilgilenenler icin MSN : destek@nsbil.net - MAIL : info@nsbil.net SAYGILARIMLA
|
Merhaba,
SHELL diye bahsettiğinize göre; Sanırım size ircd için bir unix makina tahsis edilmiş.Bu olaydan' zararlı çıkmışsınız Bahsettiğim olayla bunun ne alakası var tam olarak? Biz ircd v.b olaylarla ilgilenmiyoruz, burası bir webmaster kaynak forumu ve burada WEB hosting sağlıyoruz.Linux makineler türkiyede yeterli altyapı ve t.destek olmadığı için sorun çıkartabilmektedir.Bu yüzden yurt dışına taşınır kimi zaman..Makinelerimiz Windows© İşletim Sistemi tabanlıdır. Yazdığımız yazıyı tekrar gözden geçirin.. Anlayamadığım sponsor ile paranın ne alakası var? Öncelikle sponsorun anlamını bir araştırın ondan sonra sağa sola fikirlerinizi taşıyın. Kimseden para istedikmi? Ve bu ülkede insanlara yardımcı olmak bu kadar kötü demekki. Ne olursa olsun Amatör yada Prof. girişimci ruhlara yardımcı olmak için her zaman görevimizin başında bulunacağız. Teklifimiz herşeye rağmen geçerlidir. Saygılarımızla
seyyir Konu nsbil tarafından (2004-09-29 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
Benim Anlamadıgım Burada Sponsor Bahsi Varken Paranın Konusulması... c4timer Senin Sponsorun Vardıda Paramı ALdı Senden
Ha Yok Sponsor Deildi Felan Diorsan Yazdıgının Konuyla Alakası Ney ?
|
|
||||
|
Evet yazı biraz karışık olmuş fark ettim: Şimdi kısaca açikliyim.
tamam iyi güzel 3 siteye sponsor oluyorsunuz. benim kastım şu Sizden ben para ödeyerek bir hizmet almıştım. ( 3 Aylık ) 7. günden sonra kapandı ve bir daha açılmadı. Kısacası şu: ben para ödeyerek alamadığım hizmeti Sponsor olacağınız siteler nasıl alır? not: ( Sponsor'un anlamını çok iyi biliyorum merak etme ) |
|
||||
|
Alıntı:
bunu kendi kendinize sorun baska firmalar olmasinmi. cunki biz simdiye kadar net uzerinden kimseye ucret karsiligi hizmet saglamadik, saglamiyoruzda. Kendi firmamizin tasarlanilan dosyalari bariniyor sunucuda. Bizden ucret ile hizmet almaniz icin sitenizin tasarimini yapmamiz lazim. tekrar tekrar vurguluyorum daha once ucret karsiligi hizmet vermedik. Hizmeti aldiginiz firma ismine bir daha goz atarsaniz cok sevinirim. Ortada bir yanlis var bunu cozmenizi istiyoruz. Kimsenin ucret odedigi hizmetide kapatmayiz vede kapatmaya hakkimiz yoktur. Suan icin sadece web tasarim, domain ve sitelerini tasarladigimiz firmalarin web sitelerini barindiriyoruz. suanda hosting hizmeti vermek ve ucretli hosting satis'i yapmak gibi bir projemiz yok. tesekkurler. Saygılarımla Koray CAKICI
seyyir Konu nsbil tarafından (2004-10-03 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|