Kendime yetecek kadar C bilgim var . Genellikle *Unix tabanlı makinelerde IRC programları için C kullanılıyor. Geçenlerde UnrealIRCd programı var , HeadCoder ile konuşuyorum. Turkiye'den unrealircd 'nin sitesini hacklemeye çalışmak mı ? UnrealIRCd'nin içine trojan bazlı bir program koyup Google gibi arama motorlarına kaydedip indirtmek mi ? , UnrealIRCd resmi yardım serverına girip , ( Turk tabanlı IP'ler ) What kelimesinin anlamını bilmeyenlerin kanal ortasında turkizce ( Turkçe - İngilizce karışımı ) küfür etmesi mi ? Ne ararsanız Turk'lerde var ; Adam içini dökünce bana Türk olduğuma bir an olsun UTANÇ duydum. Sonuçta adamların yaptığı program Dünya genelinde 50.000'den fazla serverda kullanılıyor. Yapılanlar AYIP Yurt dışından samimi arkadaşlarım var . nasıl bir Türk bu kadar iyi ve yardımsever olabilir diyorlar. Şaşıyorum aslında bilmiyorlarki 3-5 Lamer kanlı deyim yerindeyse ŞEREFSİZ insanın yaptıkları Turk toplumuna mal ediliyor. Zaten yakın bir zamanda Turk'lere internette amborga gelirse hiç şaşırmam !
Konu c4timer tarafından (2004-09-29 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir..
|