![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba ;
Sadece 1 Hafta süresi olan bu yeni kampanyamızda ; 200 Mb Web Alanı Sınırsız email 4 Gb Aylık Veri Transferi 5 Adet Sub Domain 5 Adet Mysql Veritabanı Postresql Veri Tabanı Desteği. Cpanel/WHM 3 Adet Domain Barındırabilme 1 Adet com,net,org uzantılı domain Yıllık 50$ Siparişlerinizi siparis@keopsbilisim.info adresine veya keopsbilisim@hotmail.com Msn adresimizden online olarak verebilirsiniz. Saygılarımızla |
|
|||
|
Merhaba ;
Evet Babelhost'u ve İnterkayıt.com u devir aldık. Babelhost İnternet Hizmetlerinin eski müşterilerini tekrar sunucularımıza ekledik. Şu anda tüm Babelhost kullanıcıları mutlu bir şekilde devam ediyor. Tabiki bu uzun kesinti bir özür ile affedilemez ama biz mağdur kalan müşterilere elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz. Uzunca bir süre beraber çalışmayı diliyoruz. Saygılarımızla. |
|
|||
|
Merhaba ;
Sayın bedavaonline , elimizde ki listede bize sunulan müşterilerin neredeyse % 95'i şu anda eskisi gibi rahat ve güvenilir bir şekilde sitelerini tekrar kullanıyorlar. Bunun yanında Babelhost İnternet Himetleri'ne yıllık ödeme yapmış ama halen hesabını açtırmamış bir iki müşteri daha bulunmaktadır. Hesabını açtırmamış müşterilerimizinde hesapları istedikleri aman açılacaktır. Şu anda bildiğimiz kadarı ile bir çok müşterimiz bizden memnun. Saygılarımızla. |
|
|||
|
Emin olun ki o müşterilerden biri benim
![]() Size karşı herhangi bir düşmanlığım yok. Ama babelhost tarafından uğramış olduğum zarardan dolayı artık o firma (veya artık kime geçtiyse), ile çalışmak istemiyorum. Sebep: 1 gün aniden sitelerimin kapanması ve bu konuda günlerce sitede verilen mail adresine mesaj yazmama rağmen hiç bir cevap alamamam! Sizce müşterilere bilgi verilmeden, hosting hesapları kapatılır veya askıya alınır mı? 1 yıllık peşin ödediğim paralar ise, konunun öneminden daha önemli değil! Sevgiler...
|
madur durumda olmamın tek nedeni yedeği olmayan databaseim ve dosyalarımın ben tatildeyken silinmiş olması. sitemin günlük ziyaretçi sayısı günlük 1200 kişiydi. ama şimdi 150 kişi. eski haline getiremiyorum birtürlü. elimdeki en son yedek 1. aya ait. varın gerisini siz düşünün. şimdide 1.5 saattirde siteye giremiyorum. saat şuan 21.16 02/10/2004 site 19:45 den beri açılmıyor. inşallah eskisi gibi site gitmemiştir. siteyi yeni yeni ancak yükledim...
eğer öğle birşey olursA bidaha 2 ay uğraşıcam. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|