![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhabalar
ben bir mail list kurmak istiyorum. üye sayısı bir kaç ay içinde onbin olur düşüncesindeyim benim istediğim özellikler asp ve access destekli günde ortalama bir yada iki mail gönderecek şekilde gb trafik 50 mb alan tüm mail adreslerine mail gönderebilecem mynet den maili olanlara bile ve aynı anda on bin kişiye mail göndebilmeliyim yani parça parça mail değil aynı anda. bu özelliklerde bir hostign firması arıyorum maillerinizi bekliyorum. teşekkürler |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
elimdeki scripte parça parça atamıyor. yada asp den anlayan arkadaş varmı acaba bu maili mesala beş dakka ara vererek parça parça gönderecek şekle sokulabilirmi php de olabilir aslında önerileriniz nelerdir. |
|
||||
|
balck list derken hostun karalistesinden bahsetmiyorum. Spamla mücadele grupları var bunların ortak databaseleri var ve serverlardaki mail sunucuları bu grupların databaseini destekliyorsa karalistedeki domainlerden gelen mailleri spam kabul eder ve kullanıcıya gitmeden siler. Örn: worldbank.org'un kayıtlarına mail adresin bir düşsün bir daha çıkmak mümkün değil aynı AliSamiYen stadı gibi
ama domaini bizim sunucumuzda olan kişiler worldbank.orgdan hiç mail almazlar. Eğer özellikle almaları gerekiyorsa manuel bi ayar istemeleri gerekir.Anlatabildiğimi sanıyorum.... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|