Sevgili arkadaşlar, Sitemizdeki ufak hataların bizde farkındayız bunlar site hazırlanırken yapılanların silinmemesinden kaynaklanan sorunlar. ufak ve basit şeyler.
Anlayamadığım bir şey var zeynelkoç hem kötü düşünmek istemiyorsun hemde bu işte kötü birşey olduğunu yazıyorsun. Bu çelişki neden.
hepimiz biliyoruzki domaini 6 dolar civarında alabiliyoruz. ben tepenet olarak belli bir zararı göze alarak müşteri kazanmak istiyorum.
yine hepimiz çok iyi biliyoruz ki bu tür kampanyalarda yüzlerce binlerce domain kaydı yapılmaz. Bu kampanyayı yaparken mutlaka matematiksel hesap yaparak başladık.
Domain kontrol panele gelince tabiki veriyoruz. ve domain üye adına kayıt ediliyor.
Evet Türkiyede malesef hosting konusunda çok acı çekenler oldu sizlere katılıyorum. Ancak bu ülkede dürüst insanlarında olduğunu ve dürüstçe hareket edeceklerini unutmayın.
Bu yazdıklarınızdan dolayı size herhangi bir serzenişim yok beni yanlış anlamayın. İnsanı bir kere kandırırsınız ama ben
www.tepenet.com olarak bu piyasada daha yolun başındayım. Müştürlerimiz zaten bizi dostlarına tanıta tanıta yeterli büyümeyi sağlarız herkeze bol ve haklı kazançlar.
selamlar saygılar