![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Google da "adult" yazıp arama yaptığınızda çıkan sonuçları hosting eden firmalara adult hosting denir.
|
18 yaş altı yayın yaptırmadığınız sürece belirli kriterler altında buna izin olduğunu biliyorum, sonuçta bu datacenter ile sizin aranızdaki bir hadisedir. Fiyat olarak bu siteler çok fazla resim yada video içerdiği için alanın ve trafiğin normal sitelerden fazla olması gerekecektir, dolayısı ile buda fiyata yansıyacaktır.
|
Çünkü,
Adult içerikler bir çok sorun yaratıyor. Adult içerik dağıtıcıların izinsiz sattığı resimler, videolar vs. sunucuda yayınlanıyorsa, ilginç ancak içerikte yer alan kişi veya kişiler bu konuyla ilgili yasal işlem başlatabiliyor. Adult siteler arasındaki büyük rekabet, site sahiblerinin, yandaşlarının ve diğer script kiddie'lerin saldırılarına uğruyor yani DDos saldırısına maruz kalıyorlar. Adult siteler fazla trafik harcıyorlar. Overselling yapan şirketler genelde adulta izin vermezler bunun nedeni vaad ettiklerinin aslında olmadığıdır, bunun ortaya çıkmasını istemezler. Zaten, limite ulaşmışşanız bile yavaşlamalar, kesintiler kaçınılmazdır. -Overselling = hüsran - dır her zaman.. Adult siteler içerik yoğunluğundan sunucu performansını düşürüyorlar. Yoğun içerikli bir adult siteye sahipseniz, adult'a izin veren bir vps veya dedicated alın. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|