![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
Sayin internet nickli firma sahibi,45 $ a arama motorlarina kayit diye yaziyor sitenizde.Ben bunu anlamadim,simdi benim sitem bedavalar.net i sadece bir defaligina google a ekledim bir cok arama motorunda cikti.Simdi benim sitem 1 milyon arama motorunda kayitli olsa bile benim icin pek anlam ifade etmiyor.Bana gelen hit belli,google,yahoo,altavista,msn ve bir iki tane daha arama motorundan geliyor.Diger taninmamis arama motorlarinda kayitli olmamamin bana ne faydasi var?Yabancilar bedava mp3 diye aratma yapmayacagina göre biraz gereksiz görüyorum.
Bu konuda biraz cahilim,beni aydinlatirsaniz sevinirim.Ha birde google eklenen siteler otomatik olarak kücük yada büyük arama motorlarina kaydoluyor zaten.
|
bedavalar-net
öncelikle şunu söylemek istiyorum bu firma artlineyapim.com ile beraber yürümektedir.Ve bu artlineyapim.com un müşterileri sadece Türkiye'de değil dünya çapında iş yapan firmalardır.Ve gerek Türk, gerekse yabancı tüm arama motorlarında arama yapıldığında sonuçlar arasında mutlaka görünmek isterler. Bunlar içinde gerçekten binlerce arama motoru var.Bunların içinde çoğu arama motoru aramasını google gibi sonuçlandırıyor.Ama bazıları var kendi database'ini kullanıyor.Ve bu arama motorları da sektörel bazda çalışıyor. |
|
||||
|
Aciklamaniz icin tesekkür ederim,düsünecegim bu konu hakkinda,eger olumlu bir karar alirsam arama motorlarina kayit icin gerekli basvuruyu yapacagim.
saygilarimla
|
mesela şu şekilde
eğer sitenizin içeriği tekstil ve siz anahtar kelimelere sex vb. gibi şeyler yazarsanız.arama motorundan çıkıyorsunuz. fakat bunların olması çok zor. şuanda birçok site sahibi bunu yapıyor yani bu olayın gerçekleşme ihtimali çok zor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|