![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Yeni kaynak arayışımız nedeniyle ultra bir paket oluşturduk bu plan sitemizde yayınlanmayacak olup sadece forum platformlarında teklif edilecektir. Kesinlikle overselling yapmıyoruz, sunucumuzda şu an 90 kadar domain barındırıyoruz.
WEBMASTER PLAN OS: Win 2003 Disk Space : 200 MB Host edilebilir domain sayısı : 20 Bandwidth : 6 GB Domain Aliases : 20 Sub-Domain : 100 EMail Accounts(POP and SMTP) : 200 WebMail : Var Asp, AspNet, Php, ColdFusion : Var Cdonts, Cdosys, Aspemail, JMail : Var Odbc Dsn : 40 MsAccess : Sınırsız Ms SQL2000 : 4 My SQL : 10 24x7-Ftp Account : 30 Custom Error Pages : Var Mime Type Editor : Var Frontpage 2002 Ext. : Var Smart Stats Detailed Traffic Stats : 20 Shared SSL : 2 domain için Password Protected Directory : 10 domain için Unlimited Free Support : Var (Ticket sistemi ile) Aylık Ödeme : 12$ Yıllık Ödeme : 110$ (3 Ay ücretsiz) Kampanya 25 Ağustosta sona erecektir. Bu paket webmasterlar için idealdir. 20 tane domain ekleyebilir, istedikleri gibi yönetebilirler. Bu kampanyayla ilgili başvurular sadece bu adresten kabul edilmektedir. http://support.anahost.com/?_a=tickets&_m=submit Msn, livesupport vb aracılığı ile başvuru kabul edilmeyecektir. Saygılarımızla, |
|
||||
|
sitenizin neden türkçe versiyonu olmadığını öğrenebilit miyim?
ben tahminimi söyleyeyim -> reselling aldığınız siteyi kopyalayıp logoyu değiştirdiniz?
|
Saldırmak yaşam biçiminiz olmuş...
Anahost tüm dünyaya satış yapmayı hedefleyip, yola çıktı ve ingiltere, portekiz,israilden,hollandadan ve türkiyeden müşterileri var. Türkçe site hazırlayıp ödemeyi garanti bankasına havale ediniz mi yazmalıydık ? Altına bu numaraları arayınız deyip 535 li numara mı yazmalıydık ? Tüm dünya hedefinizse sitenin dili ingilizcedir. Türkçe siteyle rusyada müşterileri olduğunu iddia eden komedyenleri de gördük. Alıntı:
Türkiye için ayrı bir domain altında sitemiz hazırlanıyor, o siteninde ingilizcesi olmayacak umarım bu sitenin niye ingilizcesi yok diye sormazsınız ... Bizim en büyük sorunumuz çekememezlik arkadaşlar, güç birliği yapıp diğer milletleri gagalamaya çalışmıyoruz kendi kendimizi yemeye gücümüz yetiyor. Oysaki bir ingiliz, amerikalı takım oluyor ve diğer ülkelerin insanlarına karşı güçlerini kullanıyor. zokkie - Peki size soruyorum sitenizi host ettiğiniz agorahosting sunucusunda kybelehosting.com,hostrehberi.net,hostmarket.com bu domainlerde host ediliyor. http://www.kybelehosting.com bu siteye de sordunuz mu neden sitenin türkçesi yok diye?? Belki o da logoyu değiştirip reseller aldığı yerden yazıları alıp kopyalamıştır. Peki ya hosting paketi aldığınız agorahosting ? Onun sitesininde türkçesi yok ? Peki bana neden adaletsiz davranıyorsunuz ? Bu çifte standart niye ? Cevap verebilecekmisiniz çok merak ettim (tabi moderatör olduğunuza göre mesajı silmezseniz.) |
|
|||
|
Geçmiş olsun shadow.
Kısa ve öz "Sen niye utanıyorsun?" Burada zokkie arkadaşın yaptığı tabii ki yanlış bir davranış ve karalama biçimi. Bu konu da kendisi bir kaç cümle yazmalı!
|
Neden utanmayayım Bedavaonline?
Biz diyoruz ki karalama olmasın, dayanışma olsun, birbirimizi değil bizi yemeğe çalışanları yiyelim, ortak çıkarlar doğrultusunda birbirimizi koruyalım vs... Sonra sayın zokkie ne kendisine ne de iyinet' e yakışmayacak bir davranış sergiliyor ve bunu kendi tahmini olarak beyan ediyor... Burda onlarca fikir ve tahmin üreten web-fikir-yazılım insanları arasında böyle bir kişinin bu tarz tavırlar içerisinde olmasından ve maalesef ki yine yönetici sınıfından olmasından ayrıca benimde aynı sınıf içerisinde bulunmamdan utanıyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir, bu aralar kimse birşeyleri anlamaya çalışmıyor...
|
Kusura bakma shadow!
Ben Zokkie'nin moderatör olduğunu görmedim.Sanıyorum bir kaç gün önce oldu? Moderatörlüğü tam olarak kavrayamadı herhalde! Zaten mod olmasa bile yaptığının yanlış bir şey olduğunu biliyoruz.Yaptığı hata yüzünden Anahost'tan özür dilemeli !!!
|
Böyle hatalari özellikle de moderatörler yapmamali,mükemmel bir foruma olan güven duygusunu insanlar yitirdigi zaman bu forum bitmis demektir.
Umarim bedavaonline ve Shadowsong beni yanlis anlamaz.
|
Karalamak gibi bir niyetim yoktu. Sanırım genel olarak ucuz resellera doğan bir tepkinin kurbanı oldunuz. Maksadını aşan bir yazı olmuş özür dilerim. Umarım Türkçe sitenizi de görebiliriz.
Ek olarak mod olmayı gelen msjları beğenmeyince silmek için istemedim. bu da sizin bana yaptığınız bir karalama. yine ek olarak agorahosting.net olarak agoranın türkçesi var ve ismi geçen diğer hostlarda agorahosting'in reselleri olabilir. agorahosting'in farklı bi reseller mantığı var. Son olarak Türkçe siteniz ve kaliteli hizmetinizle beni haksız çıkarmanızı diliyorum.
| Stil | |
|
|