![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Slmlar,
bugün öğrendim ...blogger'da kendi domainimizi kullanabiliyormuşuz.ben hep yönlendirme yapıyordum...ama şimdi DNS leri yönlendirmek istiyorum... iki adet DNS verisi girmem gerekiyor ama blogger sadece ghs.google.com girin diyor...(domainler isim tescilde --gerekli ise ) ....DNS1 DNS2 olarak adres girmem lazım ...bu durumda ne yapılır??? saygılar |
|
||||
|
Dns kaydi olarak degilde CNAME kaydi ekliyorsunuz.
Registrar uzerinde yapilisi blogger'in dokumanlarinda gosterilmis. Umarim isinizi gorur. Konuyla Alakali Baslik: http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=55373 Kayit firmalarina gore ayarlar: http://www.google.com/support/a/bin/...y?answer=47283
|
Merhaba yeni başlık olmasın diye eskisinden devam ediyorum
... Dns bilgilerimi yönetmek istiyorum kısımında ki mevcut CNAME kaydını silerek ghs.google.com u eklersem ; www.siteadi.com yazınca ulaşılamıyor... ekstra CNAME eklersem yine olmuyor ...İsimtescildrki domainimi bloggerda kullanmam için ne yapmam lazım ...Açıklayabilecek olan varsa çok sevinirim ![]() |
|
||||
|
ben de yeni baslık açmadan bir soru sorayım. önceden blogger'da 20 tane sitemi kendi domainimde barındırıyordum. simdi yeni blogger'a geçtim ama blogspot kullanırsam özellikleri kullanabiliyormusum. bu yüzden blogspot'tan hesap açıp bütün yazıları oraya mı geçirmem lazım? yoksa kolay yolu var mı bunun. yine kendi domainimde devam etmek istiyorum hizmete.
| Stil | |
|
|