![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Anlasilmiyor evet. Genel aklinda bulundurman gereken sudur, bu site1, site2 diye bahsettigin seyler farkli hosting hesaplari anladigim kadariyla. Nameserver hosting ile alakadar bir hadise degil. Domain kayitlariyla ilgili bir hadise.
Eger bir domain uzerine farkli lokasyonlardan nameserverlar eklediysen, diyelim ki (ns3-ns4.site1.com) ve site1.com'un kendi bulundugu yer baska bir yer ise, o bulundugu baskayerden ns3 ve ns4'e ayrica DNS A kayit eklemen gereklidir, problem cikmamasi acisindan. bunun disinda senaryoya benimsitem.com nereden girdi veya niye girdi ben pek anlayamadim. Daha aciklayici, surada hosting hesabi var, burada domain var gibi anlatirsan belki anlariz.
|
ns oluşturma işlemleri ve yönlendirme işlemleri domain panelinden yapılır.
A domaine ns oluşturup b domainine bunları girersin. B domaini A domainin ns tanımalasında girmiş olduğun ip numaralarına gider. O ip numaralarının bulunduğu hosta sadece domainini eklersin ve siten açılır.
|
Ns leri domainin kendi panelinden yapacaksın. Hostla ns oluşturamazsın ve onunla işin yok.
|
ücret talep etmek mi. ben ilk defa duyuyorum.
godaddy de böyle bir ücret söz konusu değildir.
|
Alıntı:
|
|
||||
|
gkg.net kullanım kolaylığı açısından sanırım bu anlamda daha kullanışlı.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/web-hosting-kurulum-donanim-yazilim/37530-kendi-nameserverini-olusturamamak.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Web Hosting Kurulum Donanm Yazlm [Arşiv] - Sayfa 2 - Webmaster Forumu | This thread | Refback | 2008-02-01 10:57 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|