![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhabalar,
TurkHostMaster hızlı, güvenli, sorunsuz sunucuları ve deneyimli teknik destek ekibi ile artık sizlerle... Her türlü bütçeye uygun olarak hazırladığımız planları http://www.turkhostmaster.com/hosting.php adresinden inceleyebilirsiniz. Ticket destek sistemimiz ile sorunlarınızı yanıtlamaya herzaman hazırız. --- Not: Kaliteli site projelerine sponsor oluyoruz, lütfen projenizin detaylarını sponsor@turkhostmaster.com adresine gönderiniz. Sizinle 12 saat içerisinde iletişim kurup çözümlerimizi sunalım... İletişim: http://www.turkhostmaster.com/contact.php E-posta: bilgi@turkhostmaster.com Özel talepleriniz için iletişim kurmaktan çekinmeyin...
|
şirketmisiniz yoksa reseller mı?
|
|
||||
|
Sayın OguzKaganAslan,
TurkHostMaster USA tabanlı bir firmadır. Bilginize sunarız.
|
cPanel sürümü 8.8.0-STABLE phpMyAdmin sürümü 2.5.6-rc1 olarak güncellenmiştir.
Bilginize sunarız...
|
Böyle genel bir yargıda bulunmanıza bir anlam veremedim. Birçok firma farklı yollar ile hizmetlerini belli platformlarda tanıtabilir. Bu şekilde bir genelleme yapmanız çok yanlış.
|
Evet, bu ülkemiz insanı tarafından benimsenmiş bir kanı ancak çok saçma olduğunun hepimiz farkındayız :)
Turkhostmaster şirketine başarı dileklerimle, |
|
||||
|
Teşekkür ederiz Sencer bey. TurkON Internet ailesinin yeni başarılara imza atmasını diliyorum.
İyi çalışmalar.
|
TurkHostmaster arkadaşım ,
Birçok hosting firması ile çalıştım ve işlettim. Şunu belirtmek isterim ki : Her zaman telefon numarasını gizleyen Hosting sitelerine karşı olmuşumdur. (firma bile diyemiyorum , üzgünüm.) Eğer bir şirket gibi çalışacaksanız , tamam vergi vermiyorsunuz ama bari bir işe başlarken profesyonelce başlayın. Örneğin bir müşteriniz sitesine ulaşamıyor , sizinkine de. Eee bu şahıs size nasıl ulaşacak ? Hangi telefonu kullanacak ? Bence her hosting firmasında azıcık da olsa alt yapıya ihtiyaç var. Yani EV1 Servers dan bir dedicated kiralayıp , Cpanel & WHM kurduktan sonra hosting hizmeti sunuyoruz buyrun sitemiz , ödemenizi yapın alın kullanın demekle bitecek bir iş değil bu. Öncelikle alt yapı , kalite , müşteri memnuniyeti ve güvencesine ihtiyaç var. EV1 yani Everyones Internet 'den Dedicated Server kiralamış olabilirsiniz ama bari insanlara biraz güven verin. TURKHostMaster USA tabanlı bir firmadır ne demek örneğin ? USA tabanlı bir firma diye birşey duymadım açıkçası USA deki herhangi bir yer ile işbirliği yapmak filan desen doğru olur belki ama "tabanlı" kelimesini pek kavramış değilim. Şunu belirteyim ki sakın karalama olarak algılama bunu. Şahsen bunu kendin bir "End User" olarak düşün. Sen bir yere para ödeyeceksin ama bu kişilerin kim olduğunu bilmeyeceksin ? Senin için rahat olur mu ? Ve Türk halkını bilgilendirmek amaçlı belirtmek isterim ki ; Gerçek bir Şirket olmayan yerden hizmet almayınız çünkü hiçbir şekilde hak talep edemezsiniz. Örneğin TurkHostMaster arkadaşın sitesinden 12 aylık ZEUS paketi satın aldınız. $140 yani ortalama 185 milyon TL verdiniz. 2 ay sonra TurkHostMaster admininin kişisel sorunlarından dolayı TurkHostMaster.com kapandı . Ne oldu ? 150 milyonunuz TurkHostMaster'ın cebinde kaldı ? 150 milyon herkesin kolayca temin edebileceği bir para değildir unutmayın. Sonuç olarak siz ne bir mahkemeye gitseniz nede başka birşey yapsanız hiçbir şekilde HAK TALEP EDEMEZSİNİZ. Çünkü elinizde ne fatura vardır nede bir kanıt. Pufff.... Paranız uçtu gitti. TurkHostMaster arkadaşım sakın bunu karalama olarak algılama , herşey karşılıklıdır. Bunu sende bir kullanıcı gözü ile bakarsan anlayabilirsin çok rahatlıkla. Bir Şirket olarak gelirsin ; her Türk vatandaşının yaptığı , yapmak zorunda olduğu vergini verirsin (sen vermezsen bizim cebimizden gidiyor biliyorsun) , insanlardan şirketinin bilgilerini saklamazsın iki tarafta korkudan ter atmaz "acaba parama birşey olacak mı" gibi. Belirttim , belirtiyorum : Kimseyi karalamam , karalamadım. Hakettin haketmedin davası da değil. En yakınım , babam dahil bunu yapsa desteklemediğimi ve güvenilir çözümü insanlara tavsiye ederim. Neyse fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum , yeteri kadar uzadığını düşünüyorum. Saygılarımı sunar ve vermiş olduğum açıklamanın herkese bir ışık tutarak başarıya ulaştırmasını dilerim. İyi çalışmalar , - Umut K. |
|
||||
|
Sayın Sticks,
Telefon numarası konusunda duyduğunuz endişeleri taktir ediyoruz. Telefon numarası verdiğimizde bütün güven problemleri son bulacak mı? Müşterilerimize her türlü desteği ticket, email ile vermekteyiz. Bunun dışında talep edilmesi doğrultusunda telefon da verebiliriz. Biz internette bulunan bir firmayız, şubemiz yada ofisimiz bulunmamaktadır. Bize herzaman internet ortamında ulaşabilirsiniz, bugüne kadar ulaşamayan olmamıştır... Bu konuda güvenip güvenmemek sizin taktirinize kalmış. USA tabanlı ifadesi sunucuların yurt dışında olduğunu ifade etmektedir. Bu cümleyi farklı şekillerde yorumlamanızı anlayamadım... ------------------------- Öncelikle alt yapı , kalite , müşteri memnuniyeti ve güvencesine ihtiyaç var. ------------------------- Bu konuda yorum yapmanız karalama yapmanız anlamına gelmektedir, müşteri statüsünde olmadığınız için alt yapımızı, kalitemizi ve müşteri memnuniyeti konularında yorum yapmanız çok yanlış ve hatalı... Müşterimiz olursunuz, beğenmediğiniz yönlenlerimizi ancak o zaman belirtebilirsiniz... ------------------------- Ayrıca duyduğunuz güvensizliği çok iyi anlıyorum. Dediğim gibi güven meselesi göreceli bir kavramdır. Güven duymuyorsanız hizmet almazsınız, güveni test etmek için aylık ödemeler kullanabilirsiniz. Sonuçta kimse size kimse yıllık ödeme yapmak zorundasınız demiyor... Yıkıcı değil, yapıcı eleştirilere herzaman açığız. Saygılarımızla...
| Stil | |
|
|