![]() |
|
|||
|
IRC için 4 IP ne yapacak ki?
Her daemon için 1 IP yeterli (1 sunucu = 1 Daemon) Bana kalırsa 4 IRC çalıştıracak ![]() Biz normal IRC hizmetleri için 10 YTL/Ay talep ediyoruz onun dışında bayiiliklerde IP başına 6 YTL ücret alıyoruz. Ama bana kalırsa 30 - 40 YTL al derim uygundur :-) Unutmadan, her DC IRC izni vermez, bunu iyice araştır makinan kapanmasın sonra. İyi çalışmalar. |
|
|||
|
Alıntı:
IRC IP'i tabii kide :-) Yoksa normal IP'ler bedavaaaaaa :-) IRC demek sistem kaynağı demek. Hele birde NeoStats çalıştırırlarsa tamam artık makina elinde kalır :-P |
|
||||
|
Alıntı:
merhaba makinam colostorda lnwservers aracılıgıyla aldım izin oldugunu sölediler... Ben bu arkadaşa 1.5 gb alan 30gb bandlı reseller acıcam 4 ipyi sormadım ne yapıcakmıs ama öğrenirim birde 20 kişilk irc kuracagını söledi sizce nekadar bir işlemci yer yada nekadar fiyat cekmeliyim ben 25 ytl fiyat cektim... |
|
|||
|
Merhaba,
Sistem kaynakları kullanımı, kullanım amacına göre değişir.. Örneğin botnet veya neostats için kullanacaksa 10 mb alan aç bütün sistemin kaynağını tüketsin. Ama normal 1 unreal kursun ek modüllere fazla yüklenmeden, o zaman 1% CPU yesin. Yani şu kadar harcar diye "kesin" bir cevabı yok. Fiyat olarak güzel ama biraz az demişsin (bizimle karşılaştırısan). Ama unutma IRC destek web desteğe benzemez :-) İyi çalışmalar |
|
||||
|
Alıntı:
irc konusunda ben kendilerine destek vermiycem onlar kendileri kurcaklar ama dediğin gibiyse botnet ve neostats kullanmalarına izin vermem kendileriyle bir konurum pekii irce kişi limiti nasıl koyabilirim... |
|
||||
|
İp sayısı pek önemli değildir içeride kaç proces çalışıcak onu öğrenirsen sevinirim. Örnek uygun shell fiyatları görmek istiyorsan www.kalitehizmet.com bizim siteden bakınız müşterinize kendinize göre bir fiyat çekersiniz. İyi çalışmalar.
| Stil | |
|
|