![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
server bilgim yok denecek kadar az root komutlarini filan bilmiyorum sadece tarif üzerine birseyler yapmak geliyor elimden.
@iyinet Kullandigim forum sistemine ait dil paketinde dedigin satir geciyor ve forumda türkce karakterlerde sorun yok. Ancak ayni kodlari html de meta taglar arasina yazmama ragmen bir sonuc alamiyorum. Kullandigim meta taglar; Alıntı:
nokie yada zbahadir arkadaslarin söyledigi yöntemleri denemedim ama nasil yapabilecegim konusunda bir fikrim yok
|
|
||||
|
Alıntı:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> yazıp deneyebilirmisin? server ayarları latin1 ve latin5 dışında bir ayar olmadığı sürece türkçe karakter sorunu olmaz. bu arada kullandığın forum yazılımı nedir? |
|
||||
|
buyuk ihtimal oyle gibi gozukuyor, dil dosyasinda turkce karakterler de iceren bir kac satir pasteleyebilirmisin?
ayrica dil dosyasi veri tabani uzerinden calisiyorsa, dosyayi yuklerken veri tabanina karakterler bozuk olarak giriliyor olabilir. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|