![]() |
|
|||||||
| Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım Web Hosting Kurulum Donanım Yazılım AWBS Modernbill Mail DNS FTP IRCD |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Şimdi Bukadar.net 'ten Alacağınız Herhangi Bir Reseller Karşılığında 100 dolarlık Adwords Kuponu Hediye.
Ayrıca Yıllık reseller alımlarınızda 1 adet domain yine hediye. Bazı Reseller Paketlerimiz. 10 ytl'ye Resellermi Olur ? Bukadar.net İnternet Hizmetleri Size Bu İmkanı Sunuyor. Reseller 1 1 GB Disk Alanı 50 gb aylık Transfer Sınırsız Domain Sınırsız Veritabanı Sınırsız Email Fiyat : 10 Ytl/Ay Reseller 2 3,5 GB Disk Alanı 100gb aylık Transfer Sınırsız Domain Sınırsız Veritabanı Sınırsız Email Fiyat: 20 Ytl/Ay Reseller 3 7 GB Disk Alanı 200gb aylık Transfer Sınırsız Domain Sınırsız Veritabanı Sınırsız Email Fiyat : 30 Ytl/Ay Reseller 4 10 GB Disk Alanı 400gb aylık Transfer Sınırsız Domain Sınırsız Veritabanı Sınırsız Email Fiyat: 50 Ytl/Ay http://www.bukadar.net Kampanyalarımızı Takip Edin. Herşey Bukadar.net |
|
|||
|
Benim tek bir sorum olacak.. Hostbul.Net te yer alır yazıyor sitenizde ancak Hostbul.net e girdiğimde siteniz hakkında bir bilgi göremedim rica etsem hostbuldaki sayfanızın linkini alabilir miyim?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|